BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,92

Trump'ın sağ kolundan küstah suçlama! Türkiye'den sert cevap

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı General McMaster, "Katar ve Türkiye'nin Müslüman Kardeşler gibi aşırıcı örgütlerin sponsorluğunu yaptıklarını" iddia etti. Dışişleri Bakanlığı, "Hayret verici ve kabul edilemez" cevabı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
mmmmm

Deaş lıları besleyenlerin kuşmaya hakkı yok

Misafir

Desş'la Rakka'da Membiç'te Deyrizor'da antlaşıp Deaş lıları Cerablus'a Türk Askeri üzerine gönderen büyük bir bölümünüde Avrupa'ya gitmelerine yardım eden ABD utanmadan sıkılmadan iftira da bulunuyor.Yaptığınız her plan boynunuza dolacak inşallah.

saga

ABD gibi IŞİD'le anlaşma yapmış ve bu anlaşmayı uygulamaya geçirmiş bir devletin TÜRKİYE'yi Müslüman Kardeşler'le suçlaması abestir.

Yusuf

ABD HERKESİ KENDİSİ GİBİ SANIYOR. SANKİ AYNAYA BAKIP KEBDİYİBİ RARİF EDİYOR

HASAN

Dünya da tek terör örgütü var oda CİA dır dünyanın tüm terör örgütlerin anası babası CİA dır ABD de okyanusa gömülmeden dünya ya huzur gelmez

Ali Naci ÖZBULUT

İki kör karşılıklı dolma yiyormuş.Birisi niye iki iki yiyorsun diye sormuş,Diğeride nereden bildin sen kör değilmisin diye sormuş.Karışındaki körüm ama ben iki iki yiyorumda ondan senide iki iki yiyor zannediyorum diye cevap vermiş.abd işid-Pyd_lpg ve diğer her ne herze insanlık düşmanı ve Türk-İslam düşmanı örgütler varsa her konuda ve her alanda destekliyorlar tipki iki iki dolma yiyen kör misali bizimde terörle işimiz olduğunu sanıyorlar veya bizim aklımızla alay ediyorlar.

Misafir

HANİ ŞU 11 MİLYAR DOLARLIK UÇAK ALDIĞIN, ERDOĞANIN SİZİN İLE YAPACAK DAHA ÇOOOOK İŞİMİZ VAR DEDİĞİ ABD

Misafir

terörle kendi ülkesindeki insanları terbiye etmeye çalışan ABD bizi itham ediyor.dünyada iki tane terör devleti vardır,biri ABD diğeri İSRAİL.

MİSAFİR

KADDAFİYE MÜRSİYE SADDAMA FİLİSTİNE OYNANAN OYUNUN AYNISI BİZE OYNANIYOR.HEM KENDİLERİ TERÖRİST HEM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KURUYOR ÖRGÜTLÜYOR SİLAHLANDIRIYOR HEM CHP GİBİ, DÜRÜST NAMUSLU İNSANLARA İFTİRA ATIYOR HAİN İNSANLIK DÜŞMANI AMERİKA

MİSAFİR

ALÇAKLIĞIN BU KADARIDA FAZLA HEM TERÖRE DESTEK OLUP SİLAH TAŞIYACAKSIN HEM ONURLU TERÖRLE EN ÇOK MÜCADELE EDEN TÜRKİYEYE İFTİRAA ATACAKSIN ALÇAK SENİ

Misafir

erdoğan ve akp lilerin medyadaki açıklama ve takındıkları tavırlarını bakan ve inceleyenler aklıselimler, ileri sürülen suçlamaların doğru olduğunu pekala anlar.

MİSAFİR

DÜNYADA TERÖRİST VARSA ODA AŞŞAĞILIK AMERİKADIR

yılmaz

Amerika dan ala teröristi destekleyen başka devlet varmı yok.

ATMACA

TÜRKİYE İÇ BİR ZAMAN TERÖRE YANDAŞLIK YAPMAZ SİZ ERKESİ KENDİNİZ GİBİ ZANNEDİYORSUNUZ 40 SENEDİR PKK YI BESLEDİNİZ SİLAHI VERDİNİZ TÜRK ASKERİ ŞEHİT DÜŞTÜMÜ KINADINIZ NEYMİŞ MÜTTEFİK SİZİN GİBİ MÜTTEFİK OLMAZ OLSUN TÜRK MİLLETİ SİZİN ÜZERİNİZİ ÇİZDİ GÖKTEN ALTIN DÖKSENİZ O BİZE KURŞUN GELİR

Misafir

İNSANLIK ALEMİNE KÜRESEL TEHDİT OLAN ABD EMPERYALİST VE YAYILMACI TUTUMUNA DEVAM EDİYOR. DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ ABD DİR.

Misafir

ABD ordusuna güveniyor ama Allah denizde yüzen gemileri ben yüzdürüyorum,Uçan kuşları(uçakları) ben uçuruyorum diyor.Allah'ın izni ile biz buradayız adresimiz belli.

k.k.k

Dünya sizin tapulu malınız değil pis Amerikalılar ! Savaş çıkarırsanız o topraklarda nefes alacak oksijeni bulamayacaksınız !!!

Yahudilere!!!

Yahudi abd sonun yakin. Muslumanlara hesap vereceksiniz.

  • 1