BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80

Trump'ın Müslüman yasağına fren deliye döndü

ABD Başkanı Donald Trump'ın 7 ülkenin vatandaşlarına yönelik getirdiği ülkeye giriş yasağı bir yargıç tarafından durduruldu. Trump ise kararı Twitter'dan öfke kustu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
mevhibe inal

Dünya Derin Devleti Trump'a karşı,iyilik meleği numarası yapıyor. İŞGAL, GUANTANAMO-EBU GUREYB-hava hapishaneleri İŞKENCELERİNDE bu kadar tepkili olmamıştı!

Fikirtepeli Fikri

1999'da hükumet ortağı olur olmaz Başörtülü milletvekilini Meclisten ve vatandaşlıktan attıran, sonra imam hatip lisesi mezunlarının polis olmalarını yasaklatan Devret Bahçalı'nın Trump'dan ne farkı var.

adelet

zaten hukuk kanun boyle olmasi lazim secildin ulkenin sahibi sen egilsin siyasiler hich bir zman kanuna huka karismamasi lazim

Fikirtepeli Fikri

Amerika bize benzemeye mi başladı acaba...

hüseyin

bence kimse kimseye karişmazsa çok iyi olur gibime geliyor yani biz onlara hak verelim onlarda bize hak versin başka altarnatif yok

Misafir

Sen çözüm süreci diye halaya durdun!... Ben o halay için hemen sıraya girdim mi? Hayır... HAYIR!

misafir

yargıçın fetöcü olup olmadığı araştırılmalı

Misafir

evet, senin gibi sözde başkanın keyfi kanun yapma yetkisini elinden alıyor, ki zaten hiç bir zaman böyle bir yetkin yoktu. demokratik hukuk devletlerinde kendini hukukun üstünde sananlara, başkan olsalar dahi, böyle haddini bildirirler. darısı başımıza!

  • 1