BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.489,87

Trump Kuzey Kore'yi "Teröre destek veren ülkeler" listesine ekledi

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin "teröre destek veren devletler listesine" eklendiğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Dünyanın herhangi bir yerinde terörist bir hareketlenme veya bir savaş durumu varsa ismi ABD dir. Arjantin, Brezilya, Rusya, Çin, Afrika, Orta Asya hatta Ortadoğu da her şekilde akan kanın dökülen her damla gözyaşının müsebbibidir USA. USA dünya üzerinde kendini satranç oyunundaki ŞAH yerine koymaktadır. Her oyunu kazanan ABD olmalıdır. Satranç tahtası devrilmeden bu oyun bozulmadan dünyaya huzur haramdır.

Turgut Şentürk

Bu ABD nin her şeyi yalandır. ABD yalanlar, kötülükler, ve çirkinlikler üzerine inşa edilmiş bir ülkedir. Gerçek olan ABD nin tüm söylemlerinin tam tersinin doğru olduğudur. İyi deniliyorsa bilinmelidir ki çok kötü, güzel deniliyorsa bilinmelidir ki çok çirkin, yanlış deniliyorsa bilinmelidir ki kesin doğru olandır. Gelecek zaman her şeyin ispatı olacaktır.

Turgut Şentürk

Bunlar teröre destek veren değil terörü oluşturan teröristi yetiştiren ve teröristi koruyan şerefsizler ülkesidir. Aşağılık namussuzlar kendi ülkesinde ikiz kuleleri havaya uçururlar, film jenerikleriyle uçakların çarptığı algısına inandırırlar, Müslümanları suçlarlar ve rahat bir şekilde Müslüman ülkelerin ekonomik güçlerine el koyarlar.

beyler beyi

ey abd teröre dünyada en iyi desteği siz veriyorsunuz terör örgütlerini kurup finanse ederek dünya üzerindeki etkinizi pekiştirmeye çalışıyorsunuz ama bununda artık sonu geldi. bundan böyle çöküşünüzü zevkle izleyeceğiz. param parça olacaksınız.

Misafir

ABD sadace kendini kandiriyor Senin yaninda terore destek verdigin surece artik kimse desteklemez o gunler geride kaldi Saygilarimla Kenan Demir

Aci son.

Ulan abd. Bence sonun cok kötü olacak. Oyle buyuk silahlarla, ucaklatla veya kalabalik ordularla falan da degil. Akilla. Çok ta uzak olmayan bi zamanda insallah.

SİZ TERÖRÜ DESTEKLERKEN İYİ Mİ.

KORE HANGİ TERÖRÜ DESTEKLEMİŞ...ONU DA Bİ ALALIM...ABD ,PKK ,PYD ,İŞİT VE FETÖ TERÖRİSTLERİNİ AÇIKCA DESTEKLİYOR...KENDİNİZ TERÖRÜ DESTEKLERKEN YASAL OLUYOR ÖYLE Mİ...BU KANUNSUZLUKLARINIZ SİZİN SONUNUZU GETİRECEK.

Misafir

BUGÜN DÜNYADA AKAN KANLARIN TEK SORUMLUSU ABD VE AP.DİR PLANLAYICISIDA SİLAHI VERENDE KUZEY KORE KITLIKLA MUCADELE EDEN AÇLIĞA MAHKUM EDİLEN PATLAMAYA HAZIR BİR BOMBADIR AMBARGOLARLA DAHADA TAHRİK EDİLMEKTEDİR SONUCU DÜNYA İÇİN ÇOK ACI OLACAKTIR KAYBEDECEĞİ BİR ŞEY KALMAMIŞTIR BU ÜLKEDEN KORKACAKSIN SIK BOĞAZ ETMEYE DEVAM EDİN?

Alim

Teröre destek veren en büyük ülke abd kendilerinini o listenin başına eklesinler. örnek verirsek pkk pyd deaş

hasan

sevsinler seni.surıy ırakta tonlarca silahı terore babam verdi zaten..emi len

Farabi

ABD yie ve AB yide terore destek veren ulkeler listesina aliversinler .Hemde terorun bas sponsoru olarak.

Kulak kuşçu

Neymiş Amerika kendinden başka kimse nükleer işlerle ugrasmasin istiyormuş demek. İnadına nükleer, inadına termonukleer silahlanma.

Misafir

bencede kuzey kore çok tehlikeli bir ülke.

  • 1