BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Trafik cezalarında EDS sistemi şoku! Akşam sabah kapınız çalabilir

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'nce kullanılan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) devreye girdi, akşam sabah elinize bir trafik cezası makbuzu ve ihlali gösteren fotoğraf gelebilir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Niye kimse kurallara uyalım, demiyor da para lazım diyor yahu. ..yurtdışında kullanmayı deneyin birde bu yasa ihlalleriyle araç kullanmayı. ..

Misafir

Yazılanlarà bakıyorum da,ben yaya geçidinde yayaya yol vermiyorum,makas atmaya bayılıyorum, erken yola çıkıp kurallara uygun araba kullanmak yerine,geç kalıp acele ediyorum.hız limitlerine uymuyorum diyeceği yerde,devletin parası bitmiş diyor...ilginc...asıl ben yolda gasp edilen yaya haklarımi siz sürücülere helal etmiyorum.

Misafir

iptal falan eden yok yediğinle kalıyorsun. bir de ödemezsen katlanıyor.

Misafir

devletin parası bitti galiba vatandaşın cebine el attı. bırakın bu tedes medes işini. Osmancık Merzifon size hakkım haram olsun. bir daha geçmem yolumu değiştiririm. Merzifon hatasını anladı 80 den 110 çıkardı Osmancık ş.arası yolda 50 ve 70 km hız limiti ile niye ısrar ediyorsun. ne yapmaya çalışıyorsun. milleti soymaya mı. yolda kartal gibi etrafı gözleyeceğiz artık yoksa araç mı kullanacağız. bölünmüş kaymak gibi yol 100 ile gidiyorum pat bakıyorsun 80 km. tedes. yok bilmem ne. bıktım artık. araç kullanmaya korkar olduk.

Misafir

Bunlar caydırıcı değil. Cezasını ödüyor ama elinden telefonu düşürmüyor. Özellikle bayan sürücülere ağır bir yaptırım uygulanmalı. Direksiyon da olmasa sabah makyajını trafikte seyir halinde yapacaklar.

Bu Fakir

Sürücüler dikkatli olmalı. EDS bazen yanlış cezalar yazıyor. Yargıya gidip iptal ettirmeli.

Bu Fakir

Ekonomi iflasta. Zarrab ise ABD'ye kaçtı. Paraya ihtiyaç var. EDS tuzağına acaip balık yakalanıyor.

Misafir

trafikte makas atmak terör kadar tehlikeli bir suç..

Pehhh

İnsanlar zaten batakta bu trafik cezaları oy kaybettirir demedi demeyin

Misafir

Ne oldu parami bitti

Misafir

kamyonla otobüsün gerektiğinde sol şeride çıkması nın suç veya yasak olduğunu nerden çıkardın onlar motorlu taşıt değilmi eğitim şart bu kafalara

Hayri

Ne çok emniyet kemerini düşünüyorsunuz yetkililer.o zaman motosikletleri yasaklayın.onda kemermi var Çarptımı havada uçuyorsun.arabadaki canda motordaki can değilmi?

as

para mı lazım?..............!!!

Misafir

Akşam sabah kapınız çalabilir...Ortak özellikleri iktidar muhalifi olmaları, ileri demokrasi, insan hakları ve özgürlük talep etmeleri…....

Yusuf

Avrupa’nın cezalarınımı alakalım güzel yanları ne olucak yaşamayın gelin Özaman

Yusuf

Amaçları milletin cebinde kalan son parayıda almak

ahmet

para gelecek diye trafik cezası yazmasınlar mı.. makas atanlara da ceza yazılmalı.. trafik de kural ihlalinin terörden farkı ne.. adam gibi kullan sabah kapına ceza gelmesin..

Zen

Eee devlete para lazım neresi kolay ordan devam işler tıkırında devlette belli

Misafir

para lazım para yoksa uçağın parası yandaş medyanın tabiriyle 3 milyon taze kanın Suriyelinin harcırahları nasıl çıkacak tabiki Türk vatandaşlarından

cepleri boşaltmaya devam

para lazım para yoksa uçağın parası yandaş medyanın tabiriyle 3 milyon taze kanın Suriyelinin harcırahları nasıl çıkacak tabiki Türk vatandaşlarından

Misafir

Akşam sabah kapınız çalabilir..........Neredeyse her Yirmi yetişkinden ikisi ‘silahlı terör örgütü’ üyesi veya yöneticisi olmakla suçlanıyor.

Misafir

sonra af çıkarıp kahraman olacaklar

Misafir

bu Cezaları kesenler şu zamanda reis düşmanı reis e tuzak kuruluyor.vatandaşın şöyleki sıkıntılı bir döneminde bu da nerden çıktı halkı reis e ve hükümete isyan ettirmek için yapıyorlar.Allah reis e yardım etsin.yine faturayı seçimde o öder

O Kara

Gelin Avrupa Diyorsunuzya Cezalari gorun, Internetten Hollanda’daki cezalari arastirin. Devlet az bile yaziyor Hergun kaza hergun kaza Yarin sana veya bana olmayacaginin garantisi yok

Akif

Bu ekonomik krizde iyi düşünmüşsünüzdür tam zamanı tebrik ederiz yetkilileri. Kendi işyerlerinize de eds takılsın en ufak hatanızda mesai aksatmanızda maaşlarınızdan kesilsin bu da benim önerim.