BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Tosun'un keyfi yerinde! Yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın Dubai’nin en lüks otellerinden Atlantis The Palm’da çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Otelde gecelik oda fiyatları 20 bin liraya kadar çıkıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Apoyu teslim aldık...Başımıza bela etmek için bize teslim ettiler..

Misafir

Emeksiz para kazanmak hırsındakilerin parasıyla gününü gün ediyor...

Misafir

bunu taniyanlar top oldugunu söylüyorlar Adam kerizleri kandirdi paralarla kendine Adam buluyormus

Misafir

Yıllardır esnafım kazandıgımız vergiye kiraya vs.gidiyor arkadaşım 100 bin tl yatırdı 50.bin tl zararda böyle aç gözlülükle daha çok para kaybeder 72.000 kişi ben bu kisilere fazla üzulmedim İnsanın karnı doyar GÖZÜ DOYMAZZZ

Misafir

Bu tosun başka tosun)))

Nuri

Tosun soydu da bol para kazanmak için atlayan ve eli boş kalan sazanlar ne yapacak şimdi?

Misafir

BU KADAR DOLANDIRICILIKTAN SONRA TABİİKİ ADAMIN DİNLENMEYE İHTİYACI VAR, YENİ PROJELERİ NASIL YAPSIN TSUNUM?

birol birol

hep kendi bankasını dolandıran işadamı sonradan milti milyarder olan siyasetçiye alışkın olan halkın bünyesi geçmişi gariban olan birinin kandırmasını bünyesi kaldırmadı bünye meselesi yani

Misafir

Çocuk değil Tosun o Tosun, Tosunlar ne yapar bilirsin, kimsenin bir kuruşunu çalmadı herkes parasını gönüllü olarak verdi.

Misafir

Aferin Tosunuma aç gözlü mahlukların parasını işte böyle ye, afiyet şeker olsun.

Misafir

Getirttirmezler cunku iktidari alasagi eder bir dahada dogrulamazlar.Buyuk capta bir dolandiricilik var ortada ve bu velet sadece paravana.Arkasina saklananlari istiyoruz.Bu velet geri getirilmezse 2019 da size oy yok.

BANKIN DEVAMI VAR MI?

ADAM 'ÇALIŞIP ÖDEYECEĞİM'DİYOR,TAM MESAİYE BAŞLAMADAN ÖNCE BİRAZ DİNLENİYOR.DAHA KURACAĞI BİRÇOK BANK VARDIR;ALTINBANK,HIYARBANK,DOMATESBANK VS.DEVAMI GELECEKTİR.

Misafir

bu çoçuğu niye mahkemeye verdiler anlamyıyorum, çocuk en büyük sığır çiftliğini kuracam dedi, 80.000 tane sığır buldu ,, suçu ne bu çocuğun..

Misafir

Kenyadan Apoyu alip gelen devlet bu zibidiyimi iki dakikada halledemeyecek? Dubai dedigin yerde Mossad elini kolunu sallayarak Hamas silahcisini goturdu koca Turkiye hicbir siyasi iliskisi olmayan tombisimi goturemiyor? Mecliste AKP niye arastirma onergesini reddetti? Bu isten 2 milyar Dolar para kaldirdi bazi partici beyler bununda eline verdiler 50 milyon Dolari bitti. Bu sipanin kafasi oyle super calissaydi okur garson olmazdi.

Vatandaş

80ülkeden Fetöcü getirdiğini söyleyen iktidar nerede. Şu çocuğu kulağından tutup getiremeyen iktidar hırsızlığa ortakt demekki.

doğrucu

bu bebe nin akıl hocaları nerde.. bunun ağzına 1 parmak bal çalmışlar.. paranın büyüğünü kim götürmüş..

Bence

Komik... aranıyor kırmızı bülten ... iki adam gönderip alın da kızarıp bozarmayın bari

  • 1