BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.427,55

Topbaş'tan damadıyla ilgili flaş açıklama

İBB Başkanı Kadir Topbaş, tahliyesi olay olan ve günlerdir konuşulan damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tekrar tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
misafir

Belediye başkanımızın üstünde partinin ağırlığı yokmu, partinin fetö siyasi ayağına bile dokunulmuyor.

Atatürkçü

İLERİYİ GEÇİN;son 15 yıldır,Türkiyenin en seçkin öğrencileri,Fetullahın okullarında ve yurtlarında şeriatçı-medrese eğitiminden geçmiştir!Bütün özel yurtlar Milli Eğitime devredilmeli...Aksi taktirde gelecek IŞİT türü radikal örgütlerin çatışma alanı olacaktır.Saygılar.

misafir

damat adaleti istemiyoruz, fetöcü akpliler yallah içeri

Hakkı SEVER

Adalet Kavurmacı üzerinden tartışılmamalı. Herkese uygulanan haklardan Kavurmacı da yararlanmalı, Kavurmacıya uygulanan yasal haklar da herkese uygulanmalıdır. Bu işin bir ölçüsü olmalı kanaatindeyim.

Misafir

Sırada Bület Arıncın FETo cu oldugunu söyleyen damdı var. Kimbilir bu FETocunun salınması icin kim kimleri aradı. Milelt bu adaletsizliklerin hesabıı sorar Kahrolsun FETo ve yandasları

Misafir

Umamrız sırada Bülent Arıncın tescilli FETO cu damadı Dr.Ekrem Yeter isimli sahsın iceri atılmasına gelir. Bu sahıs sonuna kadar FETOcuyum diyerek zaten kendini ihbar etti kim devreye girdide 3 gün sonra serbest kaldı ??Umarız Topbas bundan sonra dahli olmaz kahrolsun FETo yandasları

kimsesiz

sayın topbaş benim bir dahlim var desen sıra sana gelecek ve tutuklanırsın.

Misafir

evet evet, ben ikna oldum. yarın birgün damat efendi yine serbest bırakılırsa bu kuşkusuz bağımsız ve tarafsız mahkemenin hür iradesiyle olur. gerçekten insanları saf sanıyorlar.

  • 1