BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92

TMSF'ye devredilen FETÖ'cü şirket sayısı şoke etti!

Nurettin Canikli, FETÖ bünyesindeki 692 şirketin TMSF'ye devredildiğini açıklarken bu şirketlerde toplam 37 bin 858 kişi çalıştığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

KULA KULLUK ETTIRME YA RAB - "HARAM PARA YİYEN KAYYIMLAR.Şu ana dek Saray için tuttukları en büyük balık Bank Asya oldu. Onu Koza İpek, Boydak, Kaynak, Naksan, Alfemo, Süvari takip etti., BAKANLARIN YOLSUZLUK YAPIP AKLAYACAKSIN, ÜLKENİN 100 YIL KAZANIMINI ITIBAR İÇİN HARCAYACAKSIN ÜLKEYİ BORÇ BATAGINA SOKACAKSIN , SONRA KRİZ TEYET GEÇEÇEK DİYECEKSİN YOK BENİ KANDIRDILAR DİYECEKSİN.

demir

sizde aklı başında kayyum atayın kara geçirip satılsın

fikret boduroğlu

TMSF nin bu şirketleri yönetip nezaraet edilebileceğini ve kontrol altında tutabileceğini,profesyonelce yönetilebileceğini de sanmıyorum.bu şirketlerin hergün kan kaybedeceğini düşünüyorum.bunun sonunda bazılarının kapatılacağını,bazıların iflas edeceğini ,bazılarının da satılacağını düşünüyorum.bu şirketlerin ileri de dava konusu olacağını ve şirket sahiplerinin davaları kazamacağını,devletin yüklü zarar tazminatları ödemek zorunda kalacağını düşünüyorum.tazminatlaın bütçeden,diğer bir ifadeyle vatandaşın cebinden ödenmesi ise kaçınılmaz.başbakanın açıkladığı kobilere verilecek 250 milyar liralık desteğin büyük bölümünün bu şirketlere gideceğini düşünmediğimi de söyleyemem.bu şirketlerdeki kayyımlara dava açılamayacağı ile ilgili düzenlemenin de , gelecekte kayyımları kurtarabileceğini ise hiç düşünmüyorum.şirketlerin el konulduğu tarihteki durumu ile ,süreç sonundaki durumu arasındaki fark değişimi ortaya koyacaktır.

ali

ya bırakın bu maliye ağzıyla konuşmayın sayın bakanım yapacağın en iyi iş bunları bir an evel özelleştirip paralar hazineye yoksa belli bir süre sonra bunlar zarar edecekler devlet zihniyetiyle şirket yürümezzzzzzzzzzzzzzzzzz bunu hala öğrenmedinizmi

****

sade emekli hiçbir taraf olmayan bir vatandaş olarak şunu anlıyorum bu fetö sahtekar dolandırıcı imam bozuntusu ne istemişse verilmiş

Vatandaş Rıza

Olayın 2 yönü var: 1-AKP iktidar gücünü arkasına alan Fetoculara hiç bir şirket para vermemezlik edemezdi. Dolayısıyla da bu açıdan bakacak olursak FETÖ'ye bulaşmayan şirket yok gibidir. 2-Bu Milletin malını Fetoculara verip sonra da amma vermişiz ha deyip geri almaya çalışanları alkışlamayalım. Önce vermenin hesabını soralım.

Misafir

15 Temmuz'da Başbakan ve Cumhurbaşkanı, MİT Müsteşarına neden ulaşamadı, sebebi nedir?

Misafir

Milletin malına çökmek marifet oldu. Ne günlere kaldık.

Misafir

Uyan Hafız uyan!.......... Tayyipv Türkiyesinde Cemaatler ve bTarikatlar aynı zamanda birer sermaye grubu

Misafir

Tatlıc. Baklavacı, Kebapcı ........... v.s Bunları Anladık... Ancak O gece MİT Müsteşarı Hakan Fidan istihbarat alıyor, Genelkurmay'a gidiyor... SonraÉ.......... Cumhurbaşkanı, Fidan'a ulaşamıyor Başbakan kendisine bağlı MİT Müsteşarı'nı arıyor, bulamıyor............ kastamonu`da ir tünelde saklanıyor…... Sonra............

Misafir

5 Temmuz gecesi ve devamında neler oldu?.. Bir muamma halinde!....CHP'li üyeler kimlerin dinlenmesi istediyse, AKP'li üyeler geçit vermiyor! O geceki kilit isimler Akar… Fidan… Komisyonun AKP'li üyeleri bunları dinlemeye gerek duymuyor!..

Misafir

KOZMİK Oda soruşturmasında hakkında gözaltı kararı bulunan Savcı ve 4 bilirkişinin, Askeri Casusluk, Poyrazköy gibi ünlü Ergenekon davalarında da bilirkişilik yaptığı ortaya çıktı.

  • 1