BIST 9.742
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,88

TIR olayındaki bu detay akılları durdurdu

Meğer neler olmuş. MİT'çilere silah çekilmesi bir yana az daha devletin iki kurumu çatışacakmış. İşte tır olayında ilk kez ortaya çıkan şok detay;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 129 Adet Yorum
gaziantepli

tek kelime o savcıda o alay komutanıda vatan haini birer casus daha ne deyim

Kürşad kara

Ha ha ve ha verin alırız mışşş la bız niye görmedik o özel hareket çeken amcaları orda

HÜSEYİN

İSRAİL UŞAKLARI

sulekaya69@yahoo.com.tr

Bir devletin en önemli birimi İSTİHBARAT'a yapılan bu çirkin OPERASYONLARIN hesabını vereceksiniz. 30 MART İSTİKLAL MÜCADELESİ

ZEKİ

Oldu ziya efendi, senin inan diye boy boy fotoğraflarını yayınlayıp MİT personelini deşifre etsinler. Adını yanlış koymuşlar senin, Zeki koysalar olurmuş aslında.

salih deniz

memleketin haline bakar mısınız, koca ülke bir tırı bile gönderemiyor başka yere gizlice.. ister silah taşır, isterse bomba taşır, isterse başkabişey taşır size ne, bize ne.. mit'in bildiği herşeyi biz de bileceksek mit'e ne gerek var. herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok.. bu ülkenin hiç mi sırrı olmayacak.o çevirmeyi yaptıran albay'ın başkasına çalışmadığını nereden bilebiliriz. herkes haddini bilecek.

BÜYÜK TÜRKİYE

BENİM TAVSİYEM DİN ÜZERİNDEN VEYA YARADAN ÜZERİNDEN HERKES DİLİNİ VE ELİNİ ÇEKMESİ UYGUN OLACAKTIR, YAPILAN HERTÜRLÜ SİYASET VE YORUMLAR KESİNLİKLE ÇOK AYIP KAÇIYOR HANGİ DÜŞÜNCEDEN OLURSA OLSUN ÇOK AYIP BENCE.

ZİYA

YA BİRİDE ÇIKSIN MİT ELEMANLARI YERE YATIRILIP TARTAKLANIGI RESMİ BİR GÖSTERSİN BENDE AKP YE OY VERECEGİM TAYİB DAHİL HERKES KONUŞUYOR MİT ELEMANININ YERE YATIRILMA FOTOGRAFI YOK HEP YALAN HEP YALAN ALLAH ÖBÜR DÜNYADA HESABINI SORAR

BÜYÜK TÜRKİYE

YAZIK OLUYOR BU GÜZEL ÜLKEYE SAÇMA SAPAN DURUMLAR DEVLETİN BAŞINI DİNLEMEDEN HAREKAT EDEN GÜVENLİK BİRİMLERİ TAM BİR REZALET NE DENİR Kİ.

adalet savaşçısı

Sayın koruyucu melek. Sen insanları şirk koşmakla itham ederken kendinin şirk koştuğunun farkındamısın. Sen kimin koruyucu meleğisin. Meleklik sıfatını nerden elde ettin.

vatandas memo

Arkadasim niye biz eskisi gibi Haci Murat'a binmiyoruz , Niye hastane kapilarinda surunmuyoruz ? Niye tek gidisli yollarda "sol" cekemiyoruz ? Faizler niye tek haneli ? Daha beni fazla konusturma be ! Bu bizim dogal hakkimiz degil mi ?

delikanlı olun

ALLAH bir dir ! biz şakasını bıle etmeyız bunun. YETIMLERI senın zıhnıyetınden daha çok koruyan kollayan ve yardım eden bır LIDERIMIZ var.. .. buralarda orda burda ancak ruyanı anlatırsın. hoşçakal.

Garıban Kardeşi

Yok Kardeşim Onlar Türk eti değil Sünni eti yer

Koruyucu Melek

Din den, ALLAH'tan falan bahsediyorsun ama ben hangi ALLAH tan bahsettiğini pek anlayamadım..! İnananların ALLAH ımı ki İnananların bir tane ALLAH ı vardır ve ona eş koşulamaz. Birde AKPKK lı Akkoyunlar Sürüsünün ALLAH ilan ettiği Recep adında ALLAH ları var...! İnananların ALLH ı bana kul hakkı ile gelmeyin der... AKPKK lıların ALLAH ilan ettikleri Recep ise Kul ve Yetim hakkı yemeyenleri Adam yerine koymaz...

Vatandaş

yaaa ABD O petrol Bu fona akacak dedııı ERDOĞAN HALK Bankasına akacak dedı .. NE İŞKİ Halk Bankasının başına ne geeelddiiii dimi AMA İÇİN RAHAT etsin sn vatandaş Petrol Artık Abd Fonu ustunden Dunyaya yayılıyor..

Gariban

Rahmetli Atatürk soyumuz sopumuz Balıktır demişti. Senin soyun sopun eminim ki Piranadır. Türk eti yiyen Pirana. Esatın Piranası.

Gariban

DHKP c nin Koruyucu Şeytanı olduğun nasıl da belli oluyor. İstiyorsun ki Esat Türk Türkmen bırakmasın yok etsin. Dişlerinden Türk Kanı damlıyorrr...

merakmı ettınız?

Tabıı kı paralar diğer türlü harcansaydı '' Dolandırıcılık '' olmayacaktı.. O KASALAR rüşvet dıye basılmayı bırak özenle koruyacaktı Kriptolu Vatandaşlarımız.. ParalaRI MERAK MI ETTIN DIYELIM.. Kanı dökülen müslümanlara yardım IMAM HATIP İslamı Eğitime yardım İSLAM ' a hızmet aklına ne gelıyorsa yardım..

Çok lafın yalanı çok

CANIM YAAA.. KIT lerı batıran 1 kalem oynatıp HİZMET yapmyan zihniyetınızın YEDIKLERINI hayal bıle edemıyoruz... demene gerek yok cığerınıze dek bılıyoruz '' İSLAMİ DİNDAR LİDER İSTEMEYIZ''

Koruyucu Melek

YANİ UTANMASANIZ AKPKK'yı Aklamak için içinde ON MİLYONLARCA Dolar ve AVRO'nun bulunduğu YEDİ ADET ÇELİK KASA ları İçişleri Bakanınızın oğlunun evine, Ayakkabı Kutularının içine istiflenmiş olan DÖRT BUÇUK MİLYON Dolar'ı Halkbank Genel Müdürünüzün evine CHP'nin getirdiğini söyleyeceksiniz.! Sizlerin nasıl bir Müslüman olduğunuzu anlamış değilim. Hırsızlara, Soygunculara, Rüşvetçilere bir operasyon yapıldı, İstikrarı ile öğündüğünüz Ekonomi çökme noktasına geldi.! Aslında Hırsızlara, Soygunculara ve Rüşvetçilere gidecek olan Paranın Devlete geleceği için İstikrarlı bir Ekonominin dahada güçlenmesi gerekmezmiydi.!? Sizin İslami Bakış açınıza göre.! Sermayeyi tedirgin etmemek için Yetimin nafakasını, Kul hakkını ve devletin sermayesini Sahtekarlara, Dolandırıcılara, Rüşvetçilere, DENİZ FENERİ ve YEŞİL SERMAYE Dolandırıcıları ile Kalpazanlara peşkeş mi çekilmesi gerekiyor.!? Bu Hırsızlıklar, Yolsuzluklar, Rüşvet Vs. Sizlerin Müslümanlık, İslam ve İNSANLIK anlayışınız ile bağdaşıyormu??

ÇOK ileri GİTTI bU Tayyip

12 yıldır bır bölunemedı dımı soydaş !! Bölunemedığı gibi gendı Uçak gemısını yapıyor bıde Israıl kuduruyor! 12 yıldır Milyar dolarlarca hızmet ve yatırım yapıyor ÜLKEYE! İlk defa Kafırı aradan çıkartıp Kürt ile kendı bır araya gelıyor Eskısı gıbı ORTADOĞU ya Geleceğin abisi oluyor !!! Çok ılerı gıttı bu ERDOĞAN haklısın !!

delıkanlı olun

şuna deki.. BİZ İSLAMİ, DİNDAR adamlar görmek istemıyoruz.. delıkanlı gıbı konuş anlayalım..

Yahudıyı kandıran ERDOĞAN

cANIM YAAA ÇOK MU ZORUNUZA GIDIYOR yAHUDIYI MENDIL GIBI KULLANMAMIZ .. SİZDE NE GEZE O ince zeka.. sanırım Sen Esedle daha mutlu olanlardansın..

afşin

senmisin melek? :) kuzum geçti o saf ve korkak millet zamanı. ne dinle ne dinsizlikle insanlar kanmaz! her ne haltsan ağzının suyunu sil boşa iştahlanma...

Gizem Adalı

Türkmenlere yapılan saldırılardan sonra vicdanları sızlamış mı acaba? Engellenen her tırda büyük bir sorumluluk, vebal var. Allah soracak hesap gününde.