BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15

Ticaret Bakanlığından Trump'a tepki!

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, "ABD yönetimi tarafından duyurulan çelik ve alümünyuma ek vergiler Dünya Ticaret Örgütü kurallarına aykırıdır" denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ihsan

ticaret örgütüne şikayet edin

Şart olan

İncirliğe de sıra gelecek. Kürecik de kapatılabilir... Göreceğiz demir alüminyum oyununu

Ey devlet ses ver!

Sen neşeden haber ver....derdi herkes tanıyor....2001 krizi.....ve batan bankalar.....yağmalanan milyar dolarlar......kaybeden yoksul halk.....uyarıyorum.....kriz geliyor......banka iflasları gündemde.....devletin....vatandaşın....yoksulun....fukaranın ekmeğini aşını çalmayın...çaldırmayı n.....iki yakanız bir araya gelmez...

misafir

faşiizm sonu bu olur i,şte adaletin kanunların olmadığı bir ülke sadam esed rejimi gibi olur buda dünyanın dışladığı bir ülke anlamına gelir tabiki adamlar yaptırım uygulayacak her türlü kanunlsuğu yap herkesi hapse at sonra çık başaksının kanunsuzlukla suçla

Murat

Kapatın incirligı akp li olmazsam adam degılım...

ahmet tan

ABD türkiye aleyhine elinden ne geliyorsa yapıyor. daha ne yapmasını bekliyorsunuz da ilişkileri bitirmiyorsunuz? türkiyedeki bütün üsleri kapatıp defedin adamları. eğer böyle yapmazsanız halkın size desteğini unutun, ey hükümet! biraz dik durun be!

D21

Ben Diyarbakır’dan bir tepsi kadayıf Trump a göndersem bizim bakanlıktan daha etkili ve mantıklı olurum.

Misafir

Dünya ticaret örgütü kurallarına aykırı karar alan trumpı kınayalım hadi

Fikirci Fikri

Ağlamayın! Türklük gurur ve şuurunu ayaklar altına almayın. Tepki değil etki bekliyoruz.

kundemacı

"Trump' a tepki" mükemmel manşet, manşeti Trump duysa kaçacak delik arar. Ama haberde: "ABD, ülkemiz açısından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önemli bir ticaret ortağı olacaktır." böyle tepkiye can kurban el öpmek gibi bir şey.

Misafir

Tepkiden baska birsey yapmiyoruz zaten ki, biz Tepki onlar Ticari yaptirim oh ooh.

  • 1