BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

THY müdüründen Gülen için ahlaksız sözler!

Fethullah Gülen için ağır hakaret içeren twit atan THY müdürü için gereken yapılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 203 Adet Yorum
Mahir Karabulut

Değerli arkadaşlar Büyük bir oyunla karşı krşıyayız. BEN NE DERSEM DOĞRU DERİM Hemen Kuran'a yönelelim Ne diyor BİRBİRİNİZİN GİZLİLİKLERİNİ ARAŞTIRMAYIN Kuran'a Uyalım Duamızı edelim. Allah Bunları Şeytandan Uzak etsin. Ve Tüm müslümanları Düşmanların şerrinden Korusun AMİN.

Bekir Bey

Hakaret kötü birşeydir. Ancak sizinde eleştirinizde haklılık payı var. Yorum oarya kadar varıyor.

anladınız mı

niye cemaatin gazetesi bugün erdoğana resimleri montajlayıp bayanla elele yapınca helal fgülene yapılınca haram mı oluyor anlamadık? oysa her ikisi de uygunsuz .. ancak niye kendileri yapınca gık çıkmadı anlamadım.

SMR

Terbiyesizlik yapmış Bu uzunve önü dökülmüş saçlı,gariban bakışlı **** müdürü kınıyorum.EDEPSİZİLİĞİN MANASI YOKTUR

KOMEDİ

ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ ABD KİMSE KARIŞAMAZ HOCAMA!

HAKKI BÜK

EDEPSİZİLİĞİN MANASI YOKTUR. ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞI YANLIŞTIR. "KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER"GERÇEKLER ORTAYA ÇIKAR.KİM KİMİN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSA RABBİM ONA 50 MİSLİNİ VERİR.

ÜLKÜSEVER

ALÇAKLAŞMAYIN YORUMLARINIZI HINÇLA DEĞİL DELİKANLI GİBİ YAPIN BİLDİĞİNİZE YAPIN YOKSA İFTİRA ETMİŞ OLURSUNUZ YORUMCULAR

Aga

dogru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar

Hakan Yıldız

....Öztürk yazılı açıklamasında kendisinin bilgisi dışında hesabından twitler atıldığını, Amerika’da olduğu için saat farkı sebebiyle bunları geç fark ettiğini vurguladı. “Alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamber Efendimiz (sas) ile ilgili söyleyebileceğim şey; ancak ve ancak O’nun (sas) ümmeti olmaktan şeref duymak olacaktır.” ...

Garip

Peygambere hakaret eden ZAMAN gazetesi yazarı İ.ÖZTÜRK'e laf söyleyemenler, FG ye hakaret eden S.ÖZTÜRK için twit kampanyası düzenliyorlar. Bu ne ikiyüzlülük. THY yetkilileri İ.ÖZTÜRK'e cemaat bir şey yapmadığı sürece sende S.ÖZTÜRK'e bir şey yapma.

Anadolu

Bİlgi: zamandaki işinden ayrıldı:

erol

Hakikatten uzak sözler,hakaretler değeri kadar geri döner,kişi kendi asılsız gıybetini bu dünyada yaşamadan asla göçüp gitmez.Bu dünya biliyorsunuz ki geçici, ilahi takdir huzurunda,baki yaşam vuku bulduğunda utanılacak durumlar içerisine düştüyseniz yüzleşmek acı verecektir orada.Allah c.c ıslah eylesin.Havalem onadır dünyada ettiğin gıybet geri dönerde bulursa seni hatırlarsın belki geçmişini.

makam

THY Hemen Bütün makamları Hizmetçilere devret yoksa ha...

İ.H.L

ibrahim öztürk denen şahıs Peygamber efendimize kıblesi şaşmış diyecek zaman gazetesindeki koltuğunu koruyacak. serdar öztürk denen kendini bilmez f.gülene laf atacak THY onu işten atsın diye kampanya başlatacaksınız. Ey cemaat sizin kıbleniz hakikaten şaşmış Peygamber efendimize laf atılıyor Gülen hocaya laf atılıyor sizce hangisi...

bayanx

Allah belasını versin. Daha ne diyelim.Haya damarı olan insan edebinden bunları düşmanına söylemez.Çünkü aklına bile gelmez böyle cümleler kurmak.Ey edepsiz makam sahibi olmuşsun ama adam olamamışsın.

ali

ben ALLAH KATINDA DAVACIYIM hersey makam mevkı degıl sonu kara toprak o zaman neyın ne olduğunu anlayacak ınsanlar bır ınsan hayatınını ınsanların ahıretını kurtarmakmıcın feda etmış ama ne yazıkkı ınsanlar çıkarları ve menfaatlerı dogrultusunda ALLAH dıyene hakaret edıyor ıftıra edıyor obur tarafta munkur ve nekır sorduğunda bızım oy oranımaz yüzde ellı der kurtulursunuz ıftıra ve hakaretlerle

dogrusoyler

thy müdürü sadece ornek vermiş bu gibi seyler oluyor atalarimiz ne demiş '' calma kapıyı çalarlar kapını '' yani badem bıyıklı pensilvanyalı bu ülkede kim nerde halvet yapıyor haberi oluyor yani pensilvanyalınında birgun kasetlerini piyasaya surulebir demek istemiş müdür yani burada bir gerçeği belitmiş sadece ama bundan bademler çok alınmış belliki

Zeynep

İnşaallah gerçekten gereğini yaparlar. Başbakan izin verirse tabii. Çok umutlu değilim ama bekleyip görücez!

hero15

yakışıyor mu Bir Müdüre böyle bir tweet? Gereken yapılmalı

Vatandaş

Ben sana müdür olmazsın dememdim ammaaaa.....anladın sen onu

Müdür

Müdür olmuş ama, adamlık sıfır

Reepİvedik

Açıklama yapmadan önce sana sorsun mu?

Anadolu

TÜRK Hava Yolları marka müdürü kendi işiyle uğraşssa, anlamadığı mevzularda tam vakıf olamadıgı mevzuularda, yorum yapmaya zorlamasıydı daha iyi olmazmıydı. Devlet memuru olduğu, işini ve taşıdı sorumluluğu unutup, edep ve haya dışına çıkmış. Şimdi bu arkadaşı hükümet "YEDİRİR Mİ, YEDİRMEZ Mİ" BİLİNMEZ AMA, BU MİLLET ARTIK BUNLARI YEMEZ.

Deneme

Yazar görevden alındı, bil de konuş.

antidabbe

kusura bakmada evlatlarimiz disarda bozulmasin diye size esir olarakmi peskes cekelim yani . calisin gülene o aglayarak kurtarir bizleri yani mi.