BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00

Teröristin oyunu! Tarlada tarım işçisi olarak yakalandı

Suriye'de süren iç savaştan kaçtıktan sonra Adana'nın Ceyhan ilçesine gelen ancak daha sonra Kobani'ye giderek bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye katılıp, Türk askerine karşı savaşan iki kardeş, Amasya'da tarım işçiliği yaparken yakalandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

gerzek, bu açığın tamamına yakınının petrol ve sair enerji giderleri olduğunu biliyorsundur herhalde. bunun için petrole ihtiyacımız var, senin gibi amerikan uşakları da bunu engellemek için uğraşıyor.

Misafir

SIRA SANA DA GELECEK

Misafir

Cari işlemler açığı temmuzda 1 milyar 751 milyon dolar düzeyinde gerçekleşirken 12 aylık açık 54 milyar 560 milyon dolar oldu.

Ssa

Gençoğlu denen yorumcunun elindeki dolarlar patladı galiba.

Misafir

MERKEZ BANKASI MILLETIN DEGIL KI! CEBINDEKI PARAYA IYI BAK! TÜRKIYE CUMHURIYETI MERKEZ BANKASI YAZMAZ. TÜRKIYE CUMHURIYET MERKEZ BANKASI YAZAR YANI DEVLETIN MÜDALESI OLAMAZ, CÜNKÜ DEVLETE AIT DEGILDIR.

gencoglu

%17 DEN %24 E BUKADAR YÜKSEK FAİZ ARTIRIMI YAPMAK APAÇIK VATAN HAİNLİĞİDİR MERKEZ BANKASI PARA POLİTİKASI ÜYELERİ BANA DAVA AÇIN MAHKEMENİN HUZURUNDA SİZE EN AĞIR KÜFÜRLERİ EDECEĞİM VATAN HAİNLERİ ESEFEEELEE SAFİİLİNLER. FAİZ=ENFLASYON=EKONOMİK KRİZ.dolar artınca sadece ithal ürünlerde sorun yaşanır amma faiz artınca bütün sektörleri perişan eder özellikle kobileri darmadağın eder. faiz artışı ile maliyeter yükselir maliyet yükselince mecburen zam yapılır enflasyon hortlar. MERKEZ BANKASI ÜYELERİ ALDIĞINIZ HER KURUŞ HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN

Misafir

ALLAH BİLİR BAŞKA HANGİ İLLERDE VAR BÖYLE TERÖRİSTLER MEVSİM İŞÇİSİ OLARAK KARADENİZE ÇAY FINDIK TOPLAMAYA SÜREKLİ İŞÇİLER GİDİYOR

  • 1