BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38

Teröristbaşı Fetullah Gülen'den yeni talimat

İstihbarat birimleri, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in militanlarına 'Dünyayı kendinize inandırın' talimatı verdiğini deşifre etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
MASUMLARMIŞ

Cenabı ALLAH senin yanında olan yalakaların satılmış şerefsizlerin bin türlü belanızı verdi verecek verilecek hain kanı taşıyan fetö ve yandaşları

ihsan

yani yalan söylemek serbest diyor münafık herif yalan kötülüklerin anasıdır hadisi şerifi ni boşşa çıkarıyor allahda onu boşa çıkaracak inşaallah

FİTNE

Talimatı verenlerin aynı zamanda Ortadoğu'yu BÖLME plan-projelerini yapanlar olduğu kanaatindeyim. Onların da kim olduğu ortada.

HALA KONUŞUYOR...

PROF.DR.TÜRKAN SAYLAN'A,ERGENEKON VE BALYOZ DAVALARINI MAĞDURLARINA ÇEKTİRDİKLERİN SENİ CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLATMAYA YETER FETÖ.

Hakkı ARAR

Bu talimatları kimlere vermiş, onu da deşifre etmiş olmalılar. Talimatın muhatapları açıklanmadığına göre Ak Parti içindedirler kanaatindeyim.

Misafir

1 Dollar ne oldu Cözemedinizmi. Eşek ne anlar hoşafdan.Siz aramaya deveam edin 'deh hadi deh'.

misafir

simikli feto dünya senin ne kadar şerbetsiz oldugunu biliyor.

Misafir

Dünya da darbeyi cemaatin yaptığına inanan tek ülke Türkiye. Bir tek bizim saf müslümanlar inanıyor yalanlara. Dunya bir tarafları ile gülüyor geçiyor.

misafir

HIZMET HAREKETININ TERORLE ALAKSININ OLMADIGINI TUM DUNYA BILIYOR.IFTIRALAR ISE YARAMADI.SAHTE DARBEYI KIMIN YAPTIGINI HERKES COK IYI BILIYOR

Misafir

SAYIN CUMHURBAŞKAN'IMIZ ABD YE GİDİYOR DÜNYANIN HER ÜLKESİNE GİDİYOR ABD YE GİTMİŞKEN FETÖ YÜ DE ALIP NEDEN GELMİYOR EĞER İSTERSE ALIR AMA NEDEN YAPMIYOR BİZLERİ TANIMAYANI BİZ NEDEN TANIYIP SAYGI GÖSTERELİM İSTESE BİR TİM KURAR VE ALIP UÇAĞA ATTIĞI GİBİ GETİRİR ASLANLAR GİBİ HESAP SORAR.

Farabi

Butun Turkiye biliyor ne yahudi oldugunu artik,dunyada ogrenecek,merak etmeyin. Artik ok yaydan cikti,Erdogan oku firlaati,kimse durduramaz.

Misafir

Hay ASLANIM İstihbarat birimlerim Benim!... Varolun!... 15 Temmuzda Tayyip'e ulaşamadınız... eniştesinden öğrendi.................... AMA olsun!... Aslansınız!

Misafir

Demek İstihbarat birimlerinde , Gülen'ciler var!... Kendilerine hala haber geliyor!

  • 1