BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

Terör saldırısıyla sarsılan İspanya'da ikinci şok!

İspanya'nın Barcelona kentindeki terör saldırısının ardından ikinci şoku yaşadı. Cambrils kentinde çıkan çatışmada 5 şüpheli öldürüldü. Şüpheliler ikinci bir saldırı hazırlığındaydılar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

ispanya halkına geçmiş olsun dileklerimle...

insan

Hep ayni numara.. Saldirgan pasaportunu düsürmüs müs ...tezgaha gel vatandas ...Arada kaynayan gene masum vatandaslar oldu..

keremcan

Başbakan hataya güneydoğuya gitseydi bugün yine şehitlerimiz var onlarıki canda gariban anadolu evlatlarının canı patlıcan mı hoş onlar için bu millet oy ağacından başka birşey ifade etmiyor bu milletin parasıyla zenginleştiler irileştiler evlatılarının küpünü doldurdular şatafat içinde saltanat sürüyorlar. askerlikde yaptırrmıyorlar çocuklarına umurularındamı türk insanı varsa yoksa suriyeli gineli ganalı yemenli afganlı ey millet titre ve kendine dön.

Farabi

CIA iki at once uyramis????? Bunlari duzenliyen hep CIA herhalde.Amma,es gecin ufacik bir haberle gecindirin.Avrupalilarda oyle yapiur Turkiye de bir se olursa.Onemli degil bizim icin Avrupalilarin geberdigi

ihsan

deaşı kuran abd ona niye laf söylemiyorlar

OSMAN

BANANE BARCELONADAN KARDEŞİM. BENİ HATAYDAKİ ŞEHİDİM İLGİLENDİRİR. ŞEHİDE ÜLKEMDE YATAKLIK YAPAN ŞEREFSİZLERİN HAİNLİKLERİ İLGİLENDİRİR. AVRUPADAN BANANE.

  • 1