BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.422,70

TEOG bu sene kalktı mı MEB'ten son dakika açıklaması

TEOG bu sene olacak mı sorusuna Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son adakika açıklamasıyla yanıt geldi. TEOG'un kaldırıldığını duyuran Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yerine nasıl bir sistem uygulanacağını da açıkladı. İşte TEOG hakkında verilen son karar;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
Basari

Baklemekten yorlduk yaaaa

Cemmm

Daha deneme yanılma kaç yıl daha sürecek bilmiyorlar ve devam edeceklerini söylüyor sayın bakan. Kıyaslamaya bakarmısınız yaptiklari insaatlarla Milli Eğitim Sistemimizi kıyaslıyor bu kadar basit olabilir bir kıyaslama, yazık koskoca Milli Eğitim Bakanına ne haldeyiz yazık geleceğimize...

Yazık

Yazık, baaşka da birşey demiyorum.Yazdan beri yetiştirme kursları düzenle,hangi dersten hangi kazanımlardan soru çıkacağını belirle,öğretmnelere açık uçlu seminerler düzenle.Sonuç cuma günü Meb Teog da çıkacak açık uçlu soru örnekleri yayınlıyor, cumartesi günü Teog kaldırıyor.Şaka gibi...Ne diyeyim yazık!

Leyla

Bugün yaptığınızı yarın kaldırıyosunuz.Ne yaptığınızı siz de bilmiyorsunuz.Eğitimi alt üst ettiniz.Sırf İmam Hatiplerin önünü açmak için her şey yapıyorsunuz.Hak ın yolunu bile unuttunuz.Allah sizi doğru yola sevk etsin.

Eğitimin Arzı

Eğitimin ekonomiye arzı yayın evleri, özel okullar, etüt merkezlerin müşterileri olan sürekli değiştirilen sisteme göre kafası karışık 14 milyon bilinçsiz tüketiciler ve rantçılar oldu..Aslında eğitimin ekonomiye arzı yeteneklerine ve ilgisine uygun çok dil bilen kaliteli eğitim almış bilinçli tüketen ve üreten bireyler olmalıydı...

Erkan

Asın bayrakları asın. İsteyen istediği okula gidecek.

MİSAFİR

TEOG-UN KALDIRILMASININ TEK NEDENİ -İMAM -HATİP-LİLERİN KAZANMA ŞANSLARININ OLMAMASI BANA GÖRE..ZİRA GENEL KÜLTÜR SEVİYESİNDE YETİŞMİYORLAR..

Misafir

her okul kendi sınavını yapacaksa,teog sınavı kalkmış olmuyor.öğrenci ve velileri kandırıyorsunuz.

Misafir

Teog kalktı iyi oldu

Misafir

islam devletinde egitim imam hatiplere birakildi

Misafir

Bu kafayla teog u değıl milli egitim bakanligini kaldiralim musavirlik seviyesi bile fazla

Misafir

Ya arkadaş bir sistemi inceler karar verirsiniz, sonra pilot uygularsanız, sonra 100 yıl dokunmazsınız. Sorunumuz bu anladınız mı.

Serkan Öz

Cumhurbaşkanının dilinin ucunda bir eğitim sistemi,bir adalet sistemi,dış ve iç politika.Bir bir genelgeyelik canımız var vallahi.Allah şasırtmasın ne diyim.

Misafir

iyide arkadaşım teog u siz getirdiniz.yine aynı şeyleri söylediniz getirirken. eğik yazıyı siz getirdiniz. yine anlata anlata bitiremiediniz. getirirken de alkışlayalım pişman olup kaldırırkende alkışlayalım her zaman sizi alkışlayalım istiyorsunuz. yyeter yaaa. hiç bişey değiştirmeyin arkadaşım. bırakın 50 yıl önceki gibi devam etsin daha iyidir.

asuman

milli eğitim yıllardır bizim endişilerimizi hep haklı çıkardıherşey iyi olabilir ama milli eğitim ne milli ne de eğitim.karışık,şaibeli kalitesiz

asuman

etüt merkezleri artıyor diye teog kaldırılırmı.velevki kaldırdın şimdi niye.velevki şimdi yerine ne koyacağını bilmeden niye.

samet

eğitimle yapılan tüneli,yolu karşılaştırıyor...bu adam milli eğitim bakanı.anlaşıldı ağam sizden kurtulmanın zamanı geldi..

Ahmet Emr

Adam çocuklar üzerinden kendi sistemini yerden yere vuruyor. Sonra da bize niye güvenmiyorsunuz bu güne kadar hep iyi yaptık diyor :) Başbakanı da diyor ki, isteyen istediği okula gidebilecek. "Çocuğum fen lisesi istiyordu yarın gidip erken kayıt şartlarını öğreneceğim". Şaka mısınız? Bu günler ne günler?? yaşadığımızın adı komedi mi trajedi mi nedir?? Çocuğumun emekleri ne olacak? Bu kazık ülkemize bir günde girmedi ki bir günde çıksın. Yapacaksanız iyi bir şeyler bu zamana yayarak olabilir aksi halde yeni mağduriyet ve rezillikler kaçınılmazdır.

Burcu

Çocuklar yarış atı olmasınmışmış. Çocuklarımızı yarış atına çeviren sizsiniz. Son dakikada sınavı iptal edip onların zihinlerini bulandıran da.... Böyle mi düşünüyorsunuz çocukları. Ama şaşırdık mı. Hayır.

hüseyin

TC bakanına bak beri gel. TEOG'u kaldırdı yerine ne getirileceğini bilmediği için üzerinde çalışılıyor diyor. Adam bakan, bunu diyen. Tamam millet tepki koyamıyor da, milleti de bu hale koymanız gerekmez. Tavsiyem velilere, öğrencilere, öğretmenlere yeni getirilen sistemi çok ciddiye alıp stres yapmayın. İki sene sürmez değişir. Kanser olmanızdan iyidir, bırakın sağlığınızdan önemli mi.

Misafir

çok ferahladık (!) bakanlar kurulu karar verecek. Sonuçta ilahi teraziyle tartıp adaletle karar veriyorlar ya!.. Yüreklere su serpildi.

Misafirrr

Evet bu kadar basit. Garibanın çocuğu okumasın. Eğitimle Avrasya tüneli çok uyuşmuş

Mehmet Çelebi

TEOG Fetö çukurlarının soru çalıp kendi elemanlarını en iyi liselere sokmak için türettikleri bir sahtekarlık projesidir. Ona benzer başka sınav ve hatta TMSF*-BBDK gibi kurumlar da acil kaldırılmalı.

ahmet ilhan

allah aşkına bu kadar çocuk etüt merkezlerine yazıldı yazık değilmi bari 2018 de kaldırın.

devlet ne hallere düştü

milyonlarca kişinin geleceğini ilgilendiren açıklama esnaf ziyaretinde yapılıyor..çadır devleti valla...alırsın bürokratlarını yanına yerine gelecek sistemi de tanıtarak adamakıllı açıklamanı yaparsın bu ne böyle