BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,58

Telgraf...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na tebrik telgrafı göndermesine içerleyen AK Partililer, "Niye o adamı tebrik ettin Reis?" diye soruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Son tespit muazzam :)

Yusuf Alptekin

Bu kadar laçka yazı görmedim. Fetöyü 2002den beri devletin kadrosuna yerleştiren Ergenekon ve balyoz davalarıyla TSKyı fetöleştiren pkk terör örgütü ile masaya oturan işide silah gönderirken yakalanan babanın partis mi?

rami uslu

Ak Partililer '' niye Kılışdarı tebrik ettin reis'' diye soruyor ama mesela ''Haçla Hilalin savaşından bahseden sen ne oldu da papanın ayağına ziyarete gittin,ne oldu da kiliseleri milyonlarca masrafla tadilat ettirip bir de açılışını yaptın?'' diye soramıyor.

ecemnur

Aklını fikrini Kılıçdarla Chp ile bozdun Sülmanım.Chp ile Kılıçdarla sabah akşam uğramak mental olarak seni olu msuz etkiliyor.Bence hafif bi psikoterapiye gir.Gidişatın pek iyi değil gibi.Tamam bunun karşılığında iktidar da seni memnun ediyordur ama herşey maddiyat olmamalı.

Harbi ÜLKÜCÜLER

"Orda Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı çözemedik. Acaba Papa ile Türk Milliyetçiliği konusunu konuşmaya ve Mhp'nin son durumunu değerlendirmeye mi gitti?"

Misafir

_____________Meslek birliklerinin basinda kullanilan "TURK ve TURKIYE" isimleri kaldirilir!!!!!Bu duruma ne diyorsunuz???Hic bir sey mi demiyorsunuz?

akarcalı

akp de o cesareti gösterecek bir tane kişi varmı durumdan vazife çıkarmayın

Garibaldi

.Her Şey Bir Tuhaf oldu!...Kendini Haçlıların yok etmeye çalıştığı İslam kahramanı gibi sunan birinin haçlıların lideri olarak gördüğü kişi Papa'dan dua istemesi tuhaf değil mi?

tatar

cenabı allah bu chp yi ak partinin başından eksik etmesin. ak parti ne zaman ihtiyaç duysa hemen yetişiyor chp. mesala istanbulda ihtiyac oldu,chp hemen yetişip terörist seviciyi il başkanı yaptı,kılıçtaroğlunu yeniden secerek ak partiye kasko oldu.ya daha bunun örnekler çok,kısaca ak partinin en büyük desteği,halktan sonra chp dir. ne diyeyim sağolsunlar. teşekkür ederiz.

Misafir

misafir sen bir terör sevicisin

Misafir

insanların sorunları umrunuzda değil,siyaset siyaset siyaset, sözüm ona sağcı medyasınız gazetenizin magazin sayfaları diğer gazeteleri aratmıyor. boş konuşuyor paranıza bakıyorsunuz. beylik laflarınızla ancak süzmeleri etkilersiniz. Not: solcu veya chp li değilim sadece kafam çalışıyor.

Misafir

Aynaya küskünlerin yazdığı haber sitesi. Önce bir aynaya bakıverin belki gözünüz açılır....

Misafir

Ahlaksızlığın adı gazetecilik olmuş.

Misafir

KK acaba bir RTE projesi olabilir mi....

Misafir

artık birazda emeklilerin derdini anlat bakalım

rabia

tebriği duyunca bende şaşırdım ama akparti ampulü beynimde belirdi bu keMAL oldukça chp eriyecektir diye düşündüm erdoğanıma hak verdim çünkü cumhurbaşkanım ne derse doğrudur dedim sizde düşüncelerimize ortak oldunuz vesselam...

Misafir

bu yazıda okunuyorsa vay benim memleketime

Misafir

Tuhaf olan şu ki bu bölgelerdeki insanlar da yapılan muamelenin farkında olmasına rağmen sandıkta oyunu "Tıpış tıpış" CHP'ye veriyor. diyorsun da... Tuhaf olan şu ki bu kadar aldanmaya,yanılmaya,yolsuzluğa rağmen sandıkta oyunu "tıpış tıpış" AKP ye de veriyor! Düşünmeyen,yorumlamayan insan sadece bizde demek ki...

beyeoglu

helalllllllllllll süleyman abiiii

Erkin

Chp nin derdi niye baskalarini geriyor ki??Ataturk ve Cumhuriyet dusmani zihniyet Chp yi sorgulamaya kalkiyor.Gidin kendi partinize bakin.Sifirlanan milyonlara,yargilanmayan bakanlara,din tacirlerine,insanlarin temiz duygularini somurenlere bakin.

gencoglu

"ben gencoğluna katılmıyorum..." diyen kardeşim dediğin gibi il ve ilçelerde Reis kimin kim olduğunu hepsini bilemez buna gerekte yok zaten merkezi parti yönetimi seçilirken tanıması yeterli il ve ilçelerde halkın tavrına göre aday belirlenmeli evet Reis in adı kullanılarak haberi dahi olmadan bir çok kişi böyle tek aday olarak çıktı halka rağmen çoğu şehirde başarısızlığın tek nedeni il ve ilçe teşkilatlarıdır REFERANDUMDA İL VE İLÇE TEŞKİLATLARININ %90 I ÇALIŞMADI MEYDANI CHPKKUYA BIRAKTI HALİYLE ONLARDA TEK BAŞINA MEYDANLARDA SINIRSIZ İFTİRA VE YALANLARLA HALKIN AKLINI KARIŞTIRDILAR

Misafir

1946 ya kadar tek parti olup da demokrasiden bahsedenlere de bak

la tahzen

ben gencoğluna katılmıyorum. Evet belli bir oranda haklılığı var ama o ilin yöneticilerinin yanlış yönlendirmesinden kaynaklı. CB tüm illerin ve ilçelerinin yöneticilerini bilemez. Yanlış yönlendirmelerden kaynaklı. Bunları da halk olarak yazmakdan başka çare yok gerekli yerlere. Bir takımın teknik sorumlusu gibi kiminle çalışacağını tabi ki belirlemek hakkı.

Erkin

Parti dedigin tek aday cikarmali ve adaya herkes biat etmeli,sesini cikaramamali,Basbakani bile istedigi anda gorevinden alabilmeli,yerine de uysal!!!!!!!!!!!!olan bir baskasini getirmeli. Halkin oylari ile secilmis belediye baskanlarini"kucuk emrah"misali boynu bukuk bir sekilde gorevinden almali.Nedir oyle Chp deki gibi coklu aday,tartisma bilmem ne bunlarin ki ortacag partisi...

gencoglu

sayın yazar yazının sadece bir konusuna katılmıyorum evet genel başkan adaylığı konusunda aday çıkamaz elbet lakin il ve ilçe kongrelerinde aday çıkmaması çok yanlış halkın nefret ettiği hizmet etmeyen kişiler tekrar aday oluyor ve orda parti oy kaybediyor