BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Teklif kabul edilirse emekliye rekor zam kapıda

Memurlar ve memur emeklileri toplu sözleşmede hükümetin teklifine kilitlendi. Memur-Sen’in talebi kabul görürse, en düşük emekli maaşı 2018’de 310, 2019’da 410 lira artacak

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
SEM

KUNTA KİNTE İŞCİLER BU DEVLETİN VATANDAŞI DEGİLMİ NEREDE VERİLEN İŞÇİYE SÖZLER DİYE DÜŞÜNÜP ÜZÜLÜYORUM ADI ADALET SONU ALLAH BİLİR

oktay

ufukta seçim var galiba Emeklilere yine kandırmaya çalışıyorkar !!!

Misafir

Emekliyle dalga geçmeyin ey yandaş yalakalar.350 tl nin neresi rekor?Bu para sizin günlük masrafınız bile değil .Dalga geçerseniz,birgün sizinle de dalga geçerler!

vatandaş

ssklı emeklilerde zam bekliyor artık intibak yasasını çıkarın

salhor

Çocukken bayramlarda kapı kapı dolaşan, buna izin verilen arkadaşlarım vardı. Ter kan içinde dönerlerdi ve hangi kapıda kendilerine ON kuruş, YİRMİ BEŞ kuruş verildiğini hararetli hararetli tartışırlar; çaktırmadan ikinci defa o kapılara yanaşmanın hesabını yaparlardı.Zam sadakaları gibi. Türkçe söylüyorum, iyi anlaşılsın: NECMETTİN ERBAKAN dışında hiç bir liderde merhamet yoktu, yok ve olması çok zor. Temel Karamolla'yı da hiç sevmem; yanlış anlama olmasın.

adaletttt

3 ARTI 5 le biter bu demedi demeyin sendika ağaları 2019 da milletvekili adayı dırrr

misafir

Artık bu rekor zam ile her emekli bir araba alır,yurt dışı gezi yapar!

kundemacı

Ne olur bu rakamlardan, sadaka bile değil; bir vekil kaç lira alıyor. bir cumhurbaşkanı danışmanı ne iş yapar ve kaç lira alıyor. Emekli de açlık sınırının iki kat altında.

salhor

Bir emekli olarak memlekette kalabalık ettiğimizin farkındayım. Allah bizi alsın ve çoluk çocuğumuzu saklasın. Böylece devlet de rahatlasın. Devlet, hiç bir zaman merhamet bilmedi. Zengin devleti anasını satayım. 40 sene çalışıp kazandıklarımın tamamı, bir hödük müteahhidin yevmiyesi olabiliyor. Mesela Güneş Taner'den "Bizim patrona bir 50 milyon dolar kredi..." talebinde bulunulduğunu dün gibi hatırlıyorum. TV'de seyretmiştik.âhiret hesabı diye bir şey yok da biz haybeye mi bir ömrü dürüstlük ve ibadetle geçirdik acaba? Hâşâ! O günü düşününce gönlüm rahatlıyor. "Milletin parasını sen nerelere harcadın bakayım!" denilecek elbette. Bu hesap, cumhuriyetle bile akran değil elbette. Daha gerisi de var.Abdülhamid Han'ın 440 milyon altından 40 milyon altına düşürdüğü dış borcu deniz gibi kabartanlardan başlıyor.

Erol Baron

Seçim rüşveti olduğu aşikar fakat bu kadar cömertlik yine de hayra alamet değil.

memura zarar verdiler

memur-sen başkanı gelecek seçimde milletvekili olmak için memuru satar. zaten memur-sen iktidarın sendikası.

  • 1