BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.440,71

Tek teker Buse yakalandı! Şoke eden sözler

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde trafikte motosikletle tek teker üstünde giden kadın maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Kemal

tek teker buse diye insan yaftalamaya utanmiyor musunuz ?

salhor

Motosiklete gönül verenler, âşıkça sadâkat gösterirler. Vücûdu pilatinle dolu bir genç arkadaşımı, 30 sene kadar önce vücûdunun arısı alçıyla sarılı vaziyette görmüştüm. Sevgilisi olan Kavasaki'sine binmişti, ama inemiyordu. Etrafımda dolanırken sohbet ve nasihat ettimse de o halinden çok memnundu. Azamî hıza eriştiğinde hissettiği zevki şöyle belirtmişti: Ölümü yaşadım abi. Kınamamalı, ama bunları küçük yaşta ıslahın çarelerini düşünmeliyiz.

Misafir

bu motorcular egzost sesinden bıktık

kurt-ay

trafiği keşemekeşe cevirip birilerinin ölümüne sebep olunca bu tekteker kızımız devlet nerde diye başlarlar konuşmaya şimdi gaz verip helal olsun derler masum birinin canını yakıncada suçlu devlet olur herşeyi devletten bilen ve bekleyen zontalar.

MURAT

NE VAR CİNAYETMİ İŞLEMİŞ.HELAL OLSUN ARKANDAYIZ KIZ :)))

Misafir

Elin kızı cin gibi haaa tek teker buse lakabıda tam oturmuş aslında ülkemizin her şehrinde araç kullanan ve motor sevdasına düşkün kişiler için ayrı bir alanların olması lazım bu yerlerin olmamasından dolayı vatandaş enerjisini trafikte atıyor muğla belediyesiydi sanırım drift tutkunları için kapalı alan yaptı... trafikten alı koymaya yönelik iyileştirmeler mesela bunlar...

k.k.k

Tek teker gider, teker teker gider hepsi öbür tarafa böyle kullanırlarsa motoru. Motor hata kabul etmez. Düştün mü ya ölürsün ya da sakat kalırsın. Gençsin kızım, ne gerek var böyle hareketlere... Düşsen arabanın altında kalıcan

hayret

ya böyle Tek Teker motorbisklet süren.buse gibi Cesur KIZLAR'a hediye mükafat gerkmezmi' dostlar.

  • 1