BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.434,38

Tek hedefleri var o da 'Erdoğan'

Zafer Çağlayan hakkında hakkında tutuklama kararı veren Amerika'nın asıl hedefinde kim var? Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında bu soruya yanıt veriyor: Recep Tayyip Erdoğan.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Adil ol mosyo

Sende amma atiyorsun sanki olay uydurma dosya acildikca guzelliklerde saciliyor.daha digerleride var malum kisilerr.

Burdayiz.

:) yahu bunlar bilmez mi, bu millette Tayipler bitmez, Tayyip gider, Recep gelir, Recep gider, Erdoğan gelir, boşuna, bu aslında Türk milletin uyanış destanıdır.

Misafir

erdoğan neden var?cevap:alıları kullanıp, saltanat sürsün diye.

Tuluyhan

Ölūmùne Tūrk devletinin ve Reisin yanindayuz.

erdoğan bayraktara sorun

Neden erdoğan var? Cevabı erdoğan bayraktar 17/25 aralık sürecinde istifasının hemen ardından açıkladı...

Erhan

On milyonlar olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın ölümüne yanındayız,sıkıyorsa tekrar darbe yapmayı denesinler.

salhor

Bu kehânet değil ki. Ben de biliyorum hedefte Erdoğan'ın olduğunu. Ama bu FETÖ ile ilgili mücadelede aşırı telaş gösterilmesine sebep olarak pek çok günahsız zavallının, bu arada kendi damadımın da hapislerde sürünmesine, çoluk çocuklarının; kızımın, torunlarımın hüsran gözyaşlarına şahit olduğum için "Sev seni seveni yer ile yeksân ise de- Sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultân ise de" beyti fehvâsınca, artık onu gönül köşkümden çıkardım.O kadar incindim ki damadıma, çocuklarıma bütün dünyayı verse, barışmam. Dünkü çocuklar bize milliyetçilik dersi verir oldular. Selam verdiğim gardiyan çocuk bile selamımı almadı. O da korkuyordu besbelli. Ama evladım ve torunlarım mahvolduklarına göre, korkacağım bir şey kalmadı.Devletime yazık oluyor. 45 sene milliyetçilik öğret;seçe seçe çoluk çocuğunu eğit,sonra sana hain densin.Asla barışmayacağım.

Erkan.

Şeytan zihniyetli yahudi zihniyetli Amerika. Hırıstıyanlarda uyanmalı müslümanların başına gelen hırıstıyanların başınada geleçek. Uyanın insanoğulları yeryüzünden parayı bile kaldırıyorlar. Çok çok pis kokular geldi bile. Reisi yalnız bırakan haindir canını ona vereçek milyonlar hazır.

  • 1