BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20

Tek adamsa tek adam!

20 koca yıldır etrafa dönüp baktığımızda Türkiye'yi yönetebilecek kabiliyette bir "Tek adam" görüyorsak, bu bizim eksikliğimiz değil, sizin yobazlığınız!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 89 Adet Yorum
Misafir

özetle işte bu..türkiyeye,miz nerden nere geldi.

Misafir

Kalbimize tercüman oldunuz, Allah razı olsun :)

Misafir

Kaleminize yüreğinize sağlık. Bu güzellikleri herkese duyurabilmeniz temennisiyle... Allah yolunuzu açık etsin

Misafir

hatice yavuz ... harika bir bakış ve takip gerçeğin taaa kendisi... yaşasın islam için R T E. lar.....

Misafir

DİKTATÖRLÜĞE HAYIR!

acaba

Hah şöyle gerçek fikrini söyle de billelim.Nee günlerdir '' tek adam meselesi değil '' deyip kıvranıyorsun.Fırıl fırıl dönmeye gerek yok zaten biliyoruz niyetinizi.Bu arada haliç Dalanın eseridir.Yan çizme.

Misafir

MÜTHİŞ , TEK ADAMLIĞA KARŞIYSANIZ ÇIKARTIN KARŞISINA BİR ADAM. YOKSA SUSUN ARTIK

zaim

Eyvallah ! güzel özetlenmiş...şimdi ise haçlılar saldırıyor millet olarak Erdoğanın yanıbaşında olmalıyız. bu işin solu sağı kalmadı emperyalist batı kudurmuş köpek gibi saldırıyor. uyanık olalım.

Misafir

AKP kesiminde panik var!................ Belli Oldu Referandumdan 'hayır' çıkacak! – Dış Güçler Türkiye'nin etkin olmasından, büyümesinden, güçlenmesinden rahatsız oldu müdahale etti diyecekler...........

HASAN KESER

DOĞRU TEK ADAMSA TEK ADAM İTİRAZ EDEN YOK FAKAT HAYIR ÇIKARSA NE OLACAK ONU MERAK EDİYORUM O ZAMAN SÜLEYMAN BEY NE DİYECEK NE YAZACAK ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR ACABA BAŞKA BİR YERE DÖNECEK Mİ

tarık

hepsi doğru...İstanbul'da Türkiye'de çok değişti.

bir basit vatandaş

Artık, HUZUR, GÜVEN, ADALET, ÖZGÜRLÜK, SAYGINLIK istiyoruz. Bunları RT Erdoğan sağlayamaz, çünkü kendisinde Huzur, Güven, Adalet, Özgürlük, Saygınlık Zihniyeti yok. Bu sebeple; Reis, Ağa, Paşa, Tek adam yönetimine HAYIR. Üniversite diploması olmayan başkana HAYIR.

EYUP

AGZINA YÜREGİNE SAGLIK

egeli

Harika bir yazı olmuş ellirinize sağlık, birilerine kapak olmuştur sanırım

Misafir

diktatör olduktan sonra,türkiye yi yönetecek çok kişi var.hatta akp li olmayan bir kadın bile ondan iyi yönetir.%50 seçmen + işbirlikçileri+ülkenin bütün kurumlar kendine bağlı seçilmiş diktatörün eline bir de başkanlık vecekler onun her suçuna ortaktırlar.

missafir

tek olmak sadece ve sadece allaha mahsustur her insan tek doğar sonra çoğalır doğanın kanunu yobazlık ise tek olmak yalnız kalmak düşüncesizce konuşmak önünü görmemekten kendinden başkasını düşünmemekten geçer geçerde geçer anlayana

vatandaş

insanlar mutsuz yaşıyor birde onu anlat

Misafir

bu kadarda dalkavuluğun alemi yok , önce insan sonra adam olun 15 yılda 100 yılın birikimini yiyenlere ülke teslim edilmez..

Fatih Çetin

Süleyman bey çok haklısınız. Bu zamana kadar ülkeyi kemal kılıçdaroğlu yönettiği için ülke bu halde. Tek adam yönetseydi farklı olurdu...

MUSTAFA YAMAN

HAY AKLINA VİKRİNE AĞZINA SAĞLIĞINA SIHHATİNE SAĞLIK HER ŞEYİ ÇOK GÜZEL İZAH ETMİŞİNİZ AKPARTİLİ YETKİLİLER BU YAZINI ÇOĞALTIP DAĞITMALILAR.

seyfullah

Harem ağaları ,çok güvenilir kişilerden seçilirdi!Her daim padişaha övgü ve bağlılık gösteren kişilerden...Cumhuriyet yönetimi hepsini haremden kovdu ve haremi kapadı.Oyum EVET.

Tespit Adamı

Yine chpkklıları çıldırtan bir şaheser yazı daha :(

aslan bey

1994 taşeron firmalar yoktu işlerini ihmal eden bir çok belediye memuru vardı yada ihmal etmeleri için bir sebep var dı ? Yada birilerinin önün açabilmek için mücadele eden bir cemaat da olabilir?

Misafir

Geçmişte SİMİT HESABI yapan sayın CB artık yapmaz oldu... niyekine !

Misafir

"Tek adamsa tek adam!" diyor ve rest cekiyorsun.. Biz HAYICILAR da onu söylüyoruz zaten!.. o zaman nedir bu sendeki asabiyet anlamak zor!