BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Tehdidin Sebebi Cesaret mi Panik mi?

Milleti ile bütünleşmiş bir lideri kararlarından geri döndüremiyor ve referandum sonucunu “hayır” olarak çıkaramıyorsak eskisi gibi ortamı gerelim düşüncesi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Chp nin korkacagı bir sey yok ki panik olsun.Dokunulmazlıklar kalsın bakalım kimi kac tane dosya bekliyor mahkemelerde.Türkiye Cumhuriyetini hedef almak-Atatürk ilkelerini yok etmeye tesebbüs-rüsvet-ayakkabı kutuları bunların hangisi Chp nin icraati?

Misafir

Chp nin korkacagı bir sey yok ki panik olsun.Dokunulmazlıklar kalsın bakalım kimi kac tane dosya bekliyor mahkemelerde.Türkiye Cumhuriyetini hedef almak-Atatürk ilkelerini yok etmeye tesebbüs-rüsvet-ayakkabı kutuları bunların hangisi Chp nin icraati?

FİTNE

ORTAM ZATEN ÇOK GERGİN. Sakallılarla, sakalsızlar. Eşarplılarla, eşarpsızlar.

HAYIR

çarpıtmayın sayın beşer bu lafları evet diyenler için söylemedi,evet çıkmasını isteyen emperyalisler için söyledi bunu sizde bal gibi biliyosunuz,yazık tüh buradan da ekmek çıkmadı evetçilere

ayran

Ne Osmanlı sevdasıymış yıkılalı yüzyıllar oldu, birde şimdiki yönetim kesinlikle Osmanlının izinden gidiyor ama son dönemlerindeki yanlış politikaların izinden.Mesela dununi umumiye kuruldu varlık fonu adı altında, sonra tren yollarını yapın işletmesini siz yönetin diyen Osmanlı gibi, köprü ve yollar yapıldı sahipleri başkaları.Birde öyle korku sarmış, uçan kuştan bile nem kapılıyor..

Yobaz diktatörlük süpürülmelidir!

İmam hatipler kapatılmalıdır..............Mevcut halleriyle Tevhid-i Tedrisat yasasına aykırıdırlar. İnsanlığın en önemli kazanımlarından olan laiklik ilkesine aykırıdırlar. Bilimsel eğitim sistemine aykırıdırlar. Artık şu çok net: İmam hatipler kapatılmadan… Tayyip Erdoğan’lar tükenmez!

MISAFIR

YEDI BELALI HÜSNÜ GELMIS..SEN NEDEN GÖRMEDIN

MAHİR

kimsin sen kimsin hesap soruyorsun halka 40 milyon insana yada şöyle sorayım kimin kalemisin kendini 3 kuruşa satmışın 3 kuruşluk adamların lafı kusura bakma ama burda 5 PARA ETMEZZ sizin karşınızda dünkü cocuk yok.. öyle lafı sokup kıvrak kıvrak yag cekkmeyin ALLAHINIZ SEVMİYORSUNUZ BU KADAR. KULA KUL OLMUŞ gelmiş nasihat cekiyorsun bize . heahh taraf olucagına tarafsız olda mümkünse kendin olma bence sen..anladın ..

iyidüşün

Yani denen şu; ey millet senin kafan çalışmaz, anlamazsın, demokrasi ne, hak aramak ne,alın teri ne,adalet hukuk ne, biz sizden gelen vergilerle kasalarımızı dolduruyoruz.Sen sadece evet de, gelecekte ki öyle olacaktır EVET diyenler de yanacaktır.

YETER EVET

ATATÜRK ÖLDÜ 10 KASIM 1938

Misafir

alt tabanı bir çadır ziyareti.bunun telaşı mı olur?telaş evetçilerde.telaşla saldırmadıkları kalmadı.bir ey avrupa demedikleri kalmıştı.telaşla onu da demekle kalmadılar,üstelik savaş ilan ettiler.o övündüğünüz tokatı yıllarca kendi seçmeninize atıp durdunuz.kendi seçmeninizi tokat manyağı yaptınız.zaten iki gram akılları vardı o da yok oldu, gitti.ne yaparsanız kendinize bir de zarar verdiklerinize yaparsınız.nihai sonucunuz büyük bir hüsran olacağı muhakkak.muhakeme ve muhasebe yapan anlar.

KILIBIK KABADAYI

evde karısını korkutamaz kalkar tehdit eder yürrrüüüüüü ense traşını görsünler

YETER HAYIR.

NE O NE BU BİİZ PARLAMENTER DEMOKRASİDEN YANAYIZ,BU UĞURDA ÇOK KAN VERİLDİ,TÜRKİYE CUMHURİYETİ KÜLLERİNDEN YARATILDI FEDA EDEMEYİZ MACERAYA.ŞİMDİ TEK ADAM YÖNETİMİNİ HAK ETMİYORUZ,İS TE Mİ YO RUZ.BU YOL ATATÜRKÜN YOLU DEĞİLDİR,BİZİ KAOSA GÖTÜRÜR.NOKTA.

asil

Şimdi bu adam köşe yazarı mı oluyor,yazdıklarına kendisi inanıyormu,bence iş olsun torba dolsun cinsinden bir yazı,bir şey var diye okudum boşa zaman geçirmişim.

2010'da kimler evet demişti?

Habbeden kubbe çıkartmayın. Geçin bunları.

  • 1