BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42

TBMM'de üçlü zirve sonrası Erdoğan'dan ilk sözler!

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 2. Yasama Yılı başlangıcı dolayısıyla Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Binali Yıldırım çay davetinde bir araya geldi. Görüşme sonrası Erdoğan, zirveyi değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

sanane...............

Misafir

Cümbüş ittifakı cumbur cemaat heyamola oynuyor.piyasada fiyatlar oynuyor.vatandaş ise sefilleri oynuyor.

Recep

CHP ne vaat etti: Demirtaşı CB yardımcısı yapacağız dedi. Şimdi CHP, İYİ, SP partilerine oy verenler, yarın bunlar iktidara gelseler, PKK'dan tutuklu Demirtaşı CB yardımcısı yapsalar mutlu mu olacaksınız. Lütfen yerel seçimlerde ona göre oy verin.

Recep

Ekonomik sıkıntılar var, doğru. Ama vatanın bölünmez bütünlüğü için Cumhur ittifakını desteklemeye devam. Yoksa, HDP'li Millet ittifakına oy verilmez. CHP, İYİ, SP boşuna uğraşmayın.

Recep

CHP(-İYİ-SP)de HDP ile gönül bağı olduğunu HDP ile yerel seçimlerde ittifak yapacaklarını açıkladılar. CHP-HDP ittifakı tamam da İYİ-SP'nin yaptığını taban nasıl kabul edecek merak konusu.

ZAM GİT

EEE.. OYLAR ZAMLA GİDECEK GİBİ..

Misafir

bir hükümet vatandaşına yalan söylermi meğer söylermiş..kosgep borçlarını 2019 kadar erteledik diyen bir hükümet sözünde durmadı bugün kosgep taksidim vardı ama erteleme yapmadılar adana kosgepe gittim resmen benle alay edercesine konuştular .. EYYY HÜKÜMET HALKINA YALAN SÖYLEME HÜKÜMET .....GÜVENİMİZİ SARSMA HÜKÜMET...

Misafir

Ekmeğe yüzde 25 zam geldi....Elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayide yüzde 18; doğalgaza da konutta yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 zam yapıldı... Kira, Yiyecek!............. İşçinin kazancı yarıya indi...... Derdimiz KOLTUK PAYLAŞMA !............

Misafir

Ekmeğe yüzde 25 zam geldi....Elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayide yüzde 18; doğalgaza da konutta yüzde 9, sanayide yüzde 18,5 zam yapıldı... Kira, Yiyecek!............. İşçinin kazancı yarıya indi..

AR

EY MEDYA.. HEMEN İTTİFAK A ÇEKMEYİN.. NİYETİNİZ SİZİN ÖYLE... ÇAY İÇMİŞLER

Metin Tamer

Her haber bülteninin Cumhur la başlanmasından ben şahsen bıktım, çarşıdaki esnaf mutsuz, emekli öğretmen mutsuz, dolmuşta direksiyon sallayan şoför mutsuz, üniversitede okuyan sonunda ne olacağını bilmeyen öğrenci mutsuz, Hastahanede çalışan doktor mutsuz, pazardaki esnaf mutsuz, ve Cumhur hala konuşmakta.Yeter, ülke batıyor ama adam hala konuşuyor.

ZAM SEÇİMİ

HERKES ADAY ÇIKARSIN, MİLLET SEÇSİN...

NURİYE GÜLMEZ

UN İHRACATI SINIRLANDIRILMIŞTI AMA FAYDA ETMEDİ: ANKARA’DA EKMEĞE YÜZDE 25 ZAM...Doğalgaz ve elektriğe üçüncü büyük zam!........................

Misafir

helal olsun reis,kiskananlar catlasin.bu secimde yine oyum akp ye,maksat cöküs hizli olsun:)

MİSAFİR

ZAMLAR YAĞMUR GİBİ LAN BİZİ AÇ BIRAKMAYA İTTİFAK MI ETTİNİZ...ALLAH SİZİ HELAK ETSİN

misafir

halk fakirleşşti sefileri oynuyor bunlar kendinden başkasını düşünmüyor

Misafir

Sadece çay içiyorlar bunu başka bir şeye yormamaklazım

  • 1