BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59

TBMM'de 9. 10. ve 11. madde kabul edildi!

TBMM Genel Kurulu'nda yeni anayasa değişikliği teklifinin 9. 10. ve 11. maddesi görüşülerek kabul edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Adil Akkurt

Ey Ak Partililer! Bütün yetkileri başkana veriyorsunuz da ya başkan CHP'li olursa!?

ALİ

ÖNCE....PARTİM...DEGİL....ÖNCE.VATAN...DEMEYİ...ÖGRENECEGİZ...FABRİKA...AYARLARINA...DÖNECEGİZ

Adil Akkurt

Olayı kişiselleştirmemeli ama bu gidiş iyi değil. Medeniyetten uzaklaşıp Ortaçağa gidiyoruz.

Ben

Türkiye bir büyük açık cezaevi olsun, bu açık cezaevinin bütün anahtarları bir halkaya dizilsin, bir kişinin eline verilsin deniyorsa, bu başkanlık olmaz, bu baş gardiyanlık olur

ERDOĞAN’IN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKECEK BİR MECLİS OLAMAZ

Diplomatlar isyanda

Emekli diplomatlar 62 imzalı bir bildiri yayınlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmekte olan Rejim değişikliğini ve yapılan oylamaları kaygıyla izlediklerini belirttiler...

SEFERBERLIK

HERKES SOYUYOR SENDE SOY; Türkiye'den Brezilya'ya Carry trade,düşük faiz getiren bir para biriminden borçlanıp, bu parayı yüksek faiz getiren başka bir para birimine yatırmak' olarak ifade ediliyor.

MIS GIBI

çifte kavrulmuş lokum.Anayasanın emredici “gizli oy” hükmünü çiğneyen, hukuka saygısızlıklarını marifet gibi savunan siyasiler.Türkiye'den aldığı TL kredisini dolara çeviren, Türkiye'de kazanan yatırımcılar aynı zamanda doları Brezilya'da reale çevirip kazançlarını katlıyor.

NEDEN??

27 Milyar DOLAR ödenecek Şehir hastaneleri kiraları da TL olsun Hazine 17 şehir hastanesinin “kiralanması” karşılığında, devlet bu hastaneleri yapan şirketlere, toplam 27 milyar dolar ödeme yükümlülüğü altına girdi.

Misafir

Avrupa ülkelerinde büyük şok! .Bakanlıkların kurulması, kaldırılması, görevleri ve yetkileri Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle düzenlenir.

ERZİNCANLI

İCİMİZDEKİ HAİNLER VE AVRUPA PANİKTE

Ne Oluyor?...............

Dışarıda OHAL ile toplumun tepkisi engellenirken, Anayasa’daki dokunulmazlık maddesi çiğnenerek yasama hakları elinden alınan başta HDP eş başkanları ile 11 milletvekili tutsak edilirken, gizli oy ihlal edilip vekilin oyu bile oyuncağa çevirilirken tek adama itaat yeminleri edenlerin halkın vereceği oya da saygısı olacak mı beklemiyoruz.

KAHROLSIN Dikta!

Oylamanın her anında ve karesinde rezillik diz boyu. Hepsinde yangından mal kaçırır gibi bir telaş var. Açıkça her an bir yol kazasına uğramaktan korkuyorlar. Sanki ellerinde ülke yönetimi değil de saati hızla atan bomba paketi var.

Misafir

Merkez Bankası, dövizdeki hızlı yükselişe karşı iki gündür “miktar yöntemiyle bir hafta vadeli repo ihalesi” açamıyor.

  • 1