BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42

Tayyip Erdoğan'a Başkanlık yolu açmak için

Davutoğlu, Erdoğan'ı işaret edip, haksızlığa uğradığını söylese de, saygı gördü... Her şeye rağmen saygıda kusur olmadı... Alkış tufanı altında, gözyaşları eşliğinde gitti.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Ne olacak senin bu halin Hadi bey.?

adil güroymak

İnşaallah reis bir an önce başkan olur yoksa %10 Müteahhitlere bin ali ile Ak partimiz bir adım ileri gitmez bin ali sadece oğlanlarına kumar parası uğraşı verir Ona Ulaştırma bakanlığı müteahhitleri kesmedi artık ona bütün Türkiyenin müteahhitleri bağlı

Misafir

Türk Milleti Bir Bütündür Parçalanamaz. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Ne Mutlu Türküm Diyene.

Metin Kulunk

aferin, iyi para aliyorsunuz abi kardes bu propagandalar icin, devam edin evlatlarim.

UMACI

Ben, en çok Bin Ali'nin zevcesini Beğendim!_______________ Kültürlü, okumuş, görgülü münevver uygar bir insan havası var.

Misafir

YALAKALIKTA SINIR YOK

MİSAFİR

ŞURASI BİR GERÇEKKİ ...BU ÜLKE CUMHURİYET ÜLKESİDİR ..ŞU AN HAYATTA OLAN HERKES CUMHURİYET ÇOCUĞUDUR ..YANİ ..KISACA , BU ÜLKEDE BAŞKANLIK VEYA BAŞKAN OLMAK ÇOOOK ZORDUR ..HİÇ KİMSE HEVESLENMESİN BENCE..

hakan

davutoğlunun tek hatası: türk tarihinde ilk kez doğrudan halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanının önünü alenen kapatması. davutoğlunu çok seviyorum Allah razı olsun çok iyi bir insana benziyor ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım. türk tarihinde ilk kez doğrudan halkın oylarıyla seçilmiş bir lider varken, bunun önünü 21 ay boyunca neden tıkadı? bu tavır yanlıştı ve akpartinin kuruluş hedefleriyle bağdaşmıyordu. eğer erdoğan dalgalı denizlerin usta kaptanı olmasaydı, öyle tahmin ediyorum ki davutoğlunu çok daha önce görevden alırdı. ama işte reisin farkı budur: türkiyeye zarar verdirmeyecek şekilde en iyi kararı en doğru zamanda vermesini bilmek ve ileriye güvenle yürümek. bu yüzden tek lider var bu ülkede o da recep tayyip erdoğan!

Osman Ural

Demek ki Reis öyle istedi diye tirübünler kiziroğlunu bağrına bastı???? Birkaç gün sonra tam tersini söyleyebilirsin, o zaman da hiç şaşmam doğrusu!!!!!

misafir

Şunu hiç bir zaman unutmayın!Yeni anayasa ve başkanlık için daha çok insan harcanır!Ne demişler önce can!

Misafir

hep merak ediyorum dün methiyeler dizdiğiniz biri için bu gün tukaka yazmak nasıl bir şey uzun adam talimat verdikçe böyle yazılar yazdığınız aleni fakat hiçmi kendi düşünceniz yok yazık yazık 3 ay sonrada binaliyi kötülersiniz işte sizin gazeteciliğiniz

galip

Bu yazdıklarınızın içeriği ak parti için hak adalet vicdan ve kuran hükmü için doğru olduğuna inanıyorsanız yani bunlar doğru ise millet tek bir kişiye kurban edilmiş rukuda eğillen başlar mesaj da kıyama durmuş nefsinin putunu bulmuş demektir

albators 35

Görevi neydi 2002 de bu hükümetin kürt devletinin kurulmasına taşeronluk yapmaktı ağababaları ne derse onu yapmaktı başkanlıktan başka çare yok görevlerini yerine getirebilmeleri için çünkü başkalık gelirse otonomi özerklik meşru olacak bunların ve bunlara oy veren simsar yığınlarının.

albatros 35

Olmaz denilen hukuka akla ahlaka aykırı ne varsa göstere göstere oldurdular, güneşi balçıkla sıvadılar mızrağı çuvala sığdırdılar kardeşim yapacak bişey yok bunlara oy veren simsar yığınlarının yanında hiç bir suçu günahı olmayan insanlarda yanacak ya yanarım yanarım ona yanarım.

  • 1