BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40

Taşeron ne zaman kadroya geçecek beklenen tarih geldi

Taşerona kadro tarihi son dakika belli oldu. Uzun zamandır beklenen ve KHK ile çıkan kadro tarihi belli oldu. Peki taşeron işçilerin kadroya geçme tarihi ne taşerona kadro için başvurular ne zaman başlayacak? Detaylar internethaber'de.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

SEN YAZILANI ANLAMAKTAN ACİZMİSİN ARKADAŞ.ASKERDEKİLERİN HAKKI BAKİ OLACAK.

Misafir

Hey oğul senin taşörenlik yapan amcan, dayın vb birilerin yokmuydu. Bırakıp gittiniz vatan görevi yapmaya. Birazdaha bekleyeydiniz. Okudunuz mühendis çıktınız. Vatana hizmet etmeye gittiniz. Geldiğinizde kadrolar bitmiş olacak.

Misafir

Bunlar safsata melih gokcek oyle sekillerde sirketlere taseron vermiski icinden cikamaz buyuksehir,yazik olan yine gercekten hakeden garibana olacak her zaman olduğu gibi...

Misafir

Ne kadrosu kardesim adamlar bizi coktan isten cikardi yaziklar olsun

Misafir

Bana kalirsa belexiye iscilerinden haric herkes kadro alacak 6 yillik belediye iscisiyim taseronum sirketim gecis yok diyor kime inanalim sayin bakanim?

Misafir

Her gün aynı haber,tamam tarih belli olduda kim nereye basvuracak belli oldumu?ben Ankara Büyüksehirde taseronda işciyim ve bagli bulundugum sirket,biz yap islet devret seklinde calisiyoruz size kadro yok diyor!!!Kime inanacağımızı sasırdık sn bakan herkes diyor sirket yok diyor bir yandan adam cikarilip adam aliniyor ne olacak boyle neye inanalım şaşırdık vallahi

Misafir

Ülkedeki dengeleri bozmak için yapılmadık şey kalmadı...Sınavsız torpilli kadroya alınmalar,yine sınavsız emeksiz taşeronlara kadro verilmesi...Alın teriyle ve emekle geceler boyu çalışan,kurslara para döken genç insanlarımızın haklarını bütün bu haksızlıklardan sonra bir de Suriyelileri vatandaşlığa alarak yok eden bir zihniyete bütün haklar haram olsun!

  • 1