BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.479,33

Taşeron işçiler kadroya geçerken maaşları artacak mı?

Taşeron işçilere son durum ne taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek? Taşeron işçiler için kadroda sona gelindi. Taşeron işçiler kadroya geçerken maaşlarının artıp artmayacağını merak ediyor. Peki taşeron işçilerin maaşı değişecek mi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Uzman Dr Hulusi Behçet

uzman doktor maaşı 5605 denmiş, ben uzman doktorum, bu ne ayıp bizi fakir dilenci gibi mi göstermek istiyorlar anlamıyorum, haftalık kazanç o aylık değil. En az alan uzman bu paranın 4 katını alıyor, mesela arkadaşım Nihat ayda 80-120 bin arası alıyor

Misafir

Kafan bu kadar çalışıyor işte,en kısa zamanda git bir taseron firmada 2 ay calis ama belediye taseronu olsun.Anlarsın...

Misafir

belediyede çalışan arkadaşlar neden bu kadar panik yapıyor.değişen bişey olmayacakki,sadece şirket değişecek, belediye bi şirket kuracak ona gececeksiniz.yani yine belediyenin taşeronu olacaksınız.maaş aynı şartlar aynı. yani işten çıkarmalar dahada kolaylaşacak.

Misafir

Evet Aslan bey haklı taseron firmalar nasil olsa meclisten gecmedi diye karar yine orta yerde top kosturuyor ne oldu 2019 a kadar anca bitermi diyeceksiniz?Gercekten konuyla ilgili neden haber yok?Boş boş aynı haberler yapilip duruyor.

Aslan Baba

Kanun meclise ne zaman dunulacak degerli haberciler yokmu bir gelisme?Millet ne olacağından habersiz merakla bekliyor yokmu bir haber?

Misafir

Sadece haber yapildi,icraatta hicbisey yok ne bir haberimiz var ne bir uyaranimiz var sirkete telefon ediyor soruyoruz ne olacak diye bidaha sor isten atarim biz biyere gitmiyoruz diyolar bu nasil yasa anlamadim ben.

Misafir

Ya birakin bos haber yapmayi şahsen belediyede taseronum,adam cikarip adam yerlestirmeden tutunda 2018 hedeflerini aciklayam taseron firma bile var siz neyin haberini yapiyorsunuz.Gundem degisti kudus olayi yuzunden.Kanun meclisten henuz gecmedigi icin taseron hala ali kiran bas kesen pozisyonunda devam ediyor.Kanun meclise ne zaman sunulacak siz bunun haberini yapin yoksa yine gariban isinden atilacak ve herkes kendini adamini bir yerlere getirecek.Gercekten haberciyseniz yardim edin insanlar beklemekten bunaldilar gercekten.

misafirr

Belediye çalışanları olarak formül değil ayrımsız kadro istiyoruz.

Misafir

Belediyelere tam kadro istiyoruz.Söz verilmişti

  • 1