BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

Taşeron işçi kadrosu başvuru formu! İşte gereken belgeler

Kadroya geçmek isteyen kamu taşeron işçileri ve belediye taşeronları için kadro süreci başladı. Başvuru süresi 11 Ocak'ta sona erecek taşeron kadrosu için formu doldurup dilekçe ile bizzat başvuruda bulunmanız gerekiyor. Belediye ve kamu taşeron işçileri, başvuru sonrasında izlenecekler. Taşeron kadro için kesin listede isimleri olan işçiler 3 Mart 2018'de sınava girecekler.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Fatih karaer

Calismaya ihtiyacim var

Sinan Karataştan

15 yıldır tpao taşaröndeyim tık yok

Misafir

Yalannnn hersey yalannnn kadro madro yok koca belediyede guvenlik ve temizlikciden baskasina kadro yok onlarda gecmisten feragat ederse,etmezler ise onlarada kadro yoookkkk...Adamlar ne dalga gectiler be bizimle helal olsun valla herkes yedi yani...

Misafir

Ahahahahaha :) belediyede taseronum ve az önce kadroya gecemeyeceğimi ögrendim hemde birim olarak,taseronun taseronu olduğum için!!!ilk günde söyledim garibandan başka herkes (adamı olan herkes) kadro alacak.Yazık be o kadar insanın hayalleri ile oynadınız.Sn bakan tebrik ediyorum kayitsiz sartsiz tüm belediye taseronları icin demistiniz Allah sizide görüyor.

Misafir

Kpss ile temizlik isciliği yapmak istiyorsanız buyurun 1500 lira maas...adı kadro kendisi degil neden anlamıyorsunuz kadro madro yok kardesim.

Misafir

kpss sınavına girmeyene kadro vermek ahlaksızlıktır.hakkım haram olsun.

ahmet öztürk

Askeri Yemekhanede çalışanlara kadro var mı bilgisi olan paylaşabilir mi birde kaynağı arıyorum bulamıyorum

Misafir

Guvenlik hangi guvenlik?ulaşım hangi ulaşım,büro hangi büro? Bize kim bilgi verecek ne sirket bilgi veriyor ne belediye ne bakanlik kalakaldık yani bu nasıl planlama nasil sistem bi care oturuyoruz yerimizde,onu birak evrak verecek birimi bile bilmiyoruz...kimse bilmiyor ne yapalım biz?

A.Ardıç

Konya Eğitim Araştırma Hastahanesi Nükleer Tıp Bölümünde taşeron işcisi olarak çalışanlara neden kadro verilmiyor.Hükümet tüm taşeron işcilerine kadro verilecek diyor.Bu greçeği yansıtmıyor.

A.Ardıç

Hastahanelerde Nükleer tıp işcisi olarak çalışan taşeron işcilerine neden kadro verilmiyor.Hükümet bütün taşerön işcierini kapsıyor diyor.Bu gerçekle bağdaşmıyor.

Misafir

170 deki adam diyorki bizde bilmiyoruz bizede bilgi vermediler,bakın 170 bakanlığın call center i !!! Ben gidip bagli bulundugum yere formlari resimleri v.s verecekmisim ordan bana haber gelecekmis kadroya gectim veya gecmedim diye sabah sabah gülmekten öldüm,böyle amatörlük olurmu :)yayınla hangi birimlerin gececegini, herkes bilsin durumun ne olduğunu,ne orda izdiham yarat nede millete saatlerce kuyruk beklet.sınır 10 günmüş :) 1 milyon kisinin kaydını 10 günde mi gireceksiniz?biz 500 kişiyiz maas zamani 10 gün önceden maaşları hesaplayamıyorlar ki :) 500 kişinin! Neyse sanirim bu yalan burda bitti şahsen gitmiyorum form filan vermeye,gecmis haklarimdan da feragat etmiyorum buna tüm birim hayır diyoruz...

dddd

Bu kanun Kadro vermek değil çalışanları elemektir. Kendi yandaşlarını sınavdan geçirecekler sınavı veremeyenler işinden olacak sonra boş kanala yerlere kendi yandaşlarını bırakacaklar

Misafir

Allah kahretsin ya bakanlığın kendi bilgi sistemi bilmiyor hic bir sey biz nasıl bileceğiz,bu neyin gizemi arkadaş???Kimi arasak bilgimiz yok bize bilgi verilmedi diyor bu ne rezil iştir böyle bumi sizin 21. Yüzyıl cok övdüğünüz sistem.Rezalet.

Misafir

Tamam haber yapiyosunuzda bunlar zaten çsgb sayfasinda yazan bilgiler,bağlı bulunduğu kuruma basvuru yapacaklar demişler e daha bize kadroya hak kazanan birimleri bile soylemedilerki adıniz üstümüzde taseron!iznimiz yokki gidip soralım neden boyle yarim iş yapıldı kim nereye basvuracak ve belediyede hangi birimler hak kazandı bunu aciklamak bu kadar mi zor? Sirketler kadro yok diyor izinde vermiyor böyle işmi yapılır Allah aşkına!Ķör sağır bekliyoruz kardeşim.

  • 1