BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44

Tasarruf önerileri faturanı yüzde 30'a düşürebilirsiniz

Tasarruf önerileri enerjinin pahalı olduğu günümüzde bir kez daha önem kazandı. Gündemden düşmeyen tasarruf konusunda CK Enerji Akdeniz Elektrik yazılı açıklama yaparak, faturaların yüzde 30 düşürecek doğru önerileri sıraladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Bu kadar biliyorsanız şu kaçak kullananların önüne geçin.Milleti kayıp kaçak bedeli diye soymayın. Tabi geçmezsiniz nasıl olsa kayıp kaçakları dürüst abonelerin sırtına yıkmışsınız. Sizin kaybınız yok. Olan dürüst vatandaşa oluyor.

OğuzTürk

Vatandaş tasarruf etmenin en ince yollarını biliyor ve gerekeni yapıyor, elektrik dağıtım şirketleri akıl vereceğine kaçak elektriğin önüne geçmenin yoluna baksınlar yeter..!

Ozumturk

Elektrikte indirim vergide indirimi sağlansa zaten bu kadar anlamsız ince hesaplara girilmez. Klasik ampul satmayın herkes led alur zaten

gül

hadi hepsini yaptım düşürdüm bu seferde devlet yüzde yirmi zam yapar kaçak kullanım bedelini trt payını almasınlar bak nasıl düşüyor fatura

Misafir

Bundan fazlası sıkılmıyor kardeşim. yol gösterme para ver.

esman

Faturayı Kaçak Elektirik kullanımını tespit edip fahiş cezalar kestirecek olan enerji bakanlığı düşürecek biz değil.Güvenlik bedeli dağıtım bedeli adı altında kalemlerle dürüst vatandaşını soydurmayacak .

Misafir

Bizim Milletimiz bu tarz işlerle uğraşmaz

  • 1