BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65

Tarihin utanç sayfası! 6-7 Eylül olayları, neler oldu?

Tarihe kara bir leke olarak düşen 6-7 Eylül olaylarının arka planında ne vardı? Futbolun ordinaryusu Lefter de o kara günü yaşayanlardandı. İşte Lefter'in 6-7 Eylül hikayesi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Eşbaşkan

Gazinin zamanında Bulgarlar Türk mezarlarına saldırmış,yıkmış....Dönemin gençleri ise bu olay karşısında Bulgar mezarlarını ziyaret edip çiçek bırakmıştır...Zihniyet ve nesil farkı diyorum...Sene 1955...Kim iktidarsa o sorumludur bu olaylardan...Yağmayı yapanların ellerinde 3 değerimiz vardı...Gazi Fatih Sultan Mehmet Han resimleri,TÜRK bayrağı ve Gazi Atatürkün resimleri...O iki büyük insan yaşasaydı yağmayı yapan kimse astırırdı...Gözünün yaşına bakmazdı.

mustafa

oguzhan efendi, 6-7 eylül yalanmi demek istiyorsun?

oguzhan

Nerde yalan dolan fitne mansetler nedense "hürriyetten" cikiyor...hürriyet 60 sene evvel neyse,bugünde ayni...arastirmak lazim gercekte kimin bu gazete?

barbarlık

toplum cahil olunca oluyor böle şeyler.ders aldıkmı bari?hiç sanmıyorum..

simitci

Butun yetkililer ,bastakiler sünni ya.. iyi iste ! Karar_ silah onlarda ! Sünni olmayanları yok etsin ! Ve ilk önce beni yok etmekle başlasın ! onlar saf sünni olur . Bende Hergun kahirlanarak olekten kurtulurum Her yer İSİD oldu bunu ekenler simdi biciyor

gülsen kaya

25 yıl önce polatlı duatepe ye kadar gelmişlerdi 200 000 askerle bu mazlum arkadaşlar

armo07

ulan aziz, türk futbolundan ve fenerbahçeden o kirli ellerini çek

DELİ YAŞO

Tarihte o gün ne olduysa.Bu günde Tayipli AKP Maalesef bunu uygulak peşinde.Bakın Bununprovasını Ülkeye davet ettiği Suriyelileri linçle başlatı Kürtlerle zaten uzun süredir devam ettiriyor.Rizede bir Turist katlettirdiler.Devamın umarım kötü olmaz.

DELİ YAŞO

Tarihte o gün ne olduysa.Bu günde Tayipli AKP Maalesef bunu uygulak peşinde.Bakın Bununprovasını Ülkeye davet ettiği Suriyelileri linçle başlatı Kürtlerle zaten uzun süredir devam ettiriyor.Rizede bir Turist katlettirdiler.Devamın umarım kötü olmaz.

musa21

Şimdi olsa yine yaparlar yobazlar Çoğunlukta , değişen bir şey yok !.!.

Simitci

Kainatın en iyi insani, benim için ,,, KİMSEYE KOTULUK YAPMAYAN. İNSANDİR .

Simitci

Ben onlardan olmadığım için, onların din inanışlarına gore beni rucuf etmeleri hak çocukluğumda 6 _ 15 yas arasında çok dayak yedim ! Tenha bir yerde bur kaç adam gelişi güzel vururlardı ! Büyüdükten sonra dışlama zorluk çıkarma ,horlama okulda notu düşürme ,okulda , resmi dairelerde, en basit ise _ bu olmaz_ engeli ,poliste keyfi sadistçe vurmalar , v.s Sebep, müslüman değilsen yeterli bir sebep ! onlara gore Ben Müslümanım , buna rağmen herkesten çok dayak atıyorlar disliyor hakaret ediyorlar ! Eee muslumansin Amaaaa Sünni değilsin sen !

barbar zihniyet

Avrupalılar boşuna barbar demiyor.Gerçekleri herkes biliyor.Müslümanlığın M sine kurban olun

YAĞMAZI BOZUNTULARI

BU ZİHNİYETİN GEÇMİŞİNDE HERTÜRLÜ KATLİAM HIRSIZLIK DLAVERE VAR.BUNLARI BİLMEYEN YOK ZATEN.

utanmaz yağmacı zihniyet

utanmadan birde biz dünyanın en iyi toplumuyuz hikayeleri söylüyorlar.bu yüzden çinliler ve moğolalr bunları ortaasyadan kovdular.yüzsüz yağmacılar.

osmangazili

''Demokrat Parti hükümeti gittikçe zorlaşan bir ekonomik durumla karşı karşıya kalmış ve özellikle yüksek enflasyon nedeniyle hayat standardı düşen kesimin güvenini kaybetmiştir; şüpheli metotlarla muhalefeti susturma çabaları ise basının, aydınların ve öğrencilerin de Demokrat Parti’den soğumasına yol açmıştır. '' Bu yorum haberin içinden.Haberde olayın nedenleri kaynaklarını dayandırdığı selanik' teki olay veya iktidara mal etme yaşayan babamın ifadesi ile kesinlikle düzmece bir olay.Aynen Menemen olaylarını bahane ederek kurulan ikinci partinin kapatılması ve yüzlerce alimin idamı ve parti kurucuların idamı gibi bir senaryo.Madem bu olayları o zaman ki iktidar yaptıysa 1960 darbesini neden önleyemedi,yapan zihniyet neden hiç hesap vermedi.Nedense her darbeden sonra tek değişmeyen parti chp diğerlerinin tekrar açılmasına izin verilmiyor nedeni ne olabilir,tüm darbelerin sahibi,nedeni olduğundan mı.?

ali33

sen insan kılıklı zavallı bir mahlukatsın

kml

aynen katılıyorum sana

HASANA

SEN AHİRETE İNANIYORMUYDUN ?

cengaver13

ya abraham keske sana yapsalardi bu zulmü de bizlerde üzülseydik.tanri herkese akil fikir verirken seni niye görmemis ibrahim.

kadir baba

bu kemalistler ozamanda çapulcuymuş ...

Boru

1934 Trakya olaylarını da unutmayın! Musevi Türk vatandaşlarına getirilen varlık vergisini ve ZORUNLU ÇALIŞMA KAMPLARINI DA UNUTMAYIN! Bütün bunlar CHP ve Hitlerin partisi NSDAP ile iyi ilişkiler yürütülürken yapıldığını da bilince, gezi soytarılarının CHPnin desteği ile en özgürlükçü hükümet olan Erdoğan hükümetine yapılanları daha da manidar buluyoruz!

ibrahim fırat

keşke daha fazlasını yapsalardı, özellikle ermenileri ve yahudileride öldürselermiş..

BU MİLLETİN %85 ANLIYOR

HEY chp BU MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN SİZE BIRAKTIĞI TÜRKİYE DEĞİL,MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN BIRAKTIĞI CHP Yİ VE TÜRKİYEYİ YAKIP YIKIP TALAN ETTİNİZ İNÖNÜ CHP Sİ KURDUNUZ BU CHP İNÖNÜ CHP SİDİR BUNU ANLAMK İÇİN TARİH İNSANA YETER FAKAT BUNUN BÖYLE OLDUĞUNU ANLAMAKMAK İÇİN İLERİ DERECEDE GERİ ZEKALI OLMAK GEREK

entelektüel hamsi

yav inanılmaz bir şey.bunların sebebi hep cehalettir.haber doğru olsaydı dahi Selanik'te olan bir olaydan memleketimiz vatandaşı gayr-ı müslümleri mesul tutup,insanların canına,malına namusuna kastetmek.bir kısmını resmi tarihin karartmalarıyla bilemesekte,bu tip olaylar yakın tarihimizde çok.hala daha aynı kafada giden,o ve benzeri olaylardan zarar görüp bize düşman olanları anlayamayan,birilerinin yönlendirmesiyle,yakıp yıkmayı marifet bilen insanlar içimizde var.