BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89

Tarihi zirveye Erdoğan damgası! Ateşkes çağrısı yapalım

İDLİB'in kaderinin belirleneceği tarihi Erdoğan-Putin-Ruhani zirvesi Tahran'da yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvedeki konuşmasında "İdlib'in kan gölüne dönmesini istemiyoruz" dedi ve ekledi: "İdlib'de makul bir çıkış yolu bulmalıyız..."

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Putinle Ruhani resmen alay etti bizimle.

Misafir

saray medyasına göre Damgaymış bu...........

ihsan

rus idlipte nusra diğerleri silah bırakırsa ateş keseriz demeleri lazım gelirdi zaten iş birmiş oludu

ey saray medyası

Parlattınız da parlattınız ama memleket giderek daha kötüye gidiyor.

Turgut Şentürk

Kim terörist kime göre terörist. ABD ye AB ülkelerine Rusya göre DAEŞ PKK/YPG/PJK terör örgütümüdür. Hayır terör örgütü değildirler. Bunlara göre Suriye ve Irak devletlerinin yanı sıra ülkemizi ve İran devletini yok etme planının bir projesidir. Kendi kurdukları besleyip silahlandırdıkları bu terör örgütleri bunların bölgedeki asıl silahlı eylem birlikleridirler. Bana göre Rusya nın ABD den hiç bir farkı yoktur. Bir gün biri iyi polis diğer gün diğeri iyi polis rolünü oynamaktadırlar.

Akay

Toplantının özeti Ruhani sırıtarak dalga geçercesine ateşkes meselesini Putin'e yönlendirdi putin de soğuk Rus diplomasisini işletip tınlamadı bile, sonuç İdlip vurulacak mülteciler bize gelecek Esat güçlendirilecek hatta Suriye'de başka güç istemiyoruz ayağına afrine bile Ruslar müdahil olabilir

Misafir

Senin koçun olduğumu iyi anlamışsın.

Bitisin itirafidir

"Türkiye'nin bu konudaki hassasiyetinin doğru anlaşılmasını sizlerden özellikle rica ediyorum. "

Sarı

Katil esed arkasını irana, iran da arkasını rusya'ya dayamış ve maalesef türkiye dolayısıyla cumhurbaşkanı bu meselede yalnız kalmıştır. Allah müslümanların yardımcısı olsun.

Misafir

haticeye değil neticeye bak koçum....

özgür yurttaş

bu işin sonu başından beliydi..

Misafir

07 Eylül 2018 17:08 o tıklayanlar ülkemize doluşan suriyeliler olmasın sakın.....

abcd

Sn Başkan iyi bombalamış, ses bu sitedeki yorumcularn bir yerlerini çok acıtmış. Acı acı ciyaklamalarının sebebi bundandır.

VATANDAŞ

BOMBALAMA YOK... VERMEYİN BOŞ GAZI...

Misafir

Ne oldu şimdi?Kendileri sorumlu olan bir iç savaştan ötürü biz 4 milyon Suriyeli'yi besliyoruz.Savaşacak durumda olan erkekler dahi bizim ülkemizde bizim vergilerimizden maaş alıyorlar.Bu Araplar 1. Dünya Savaşı'nda da bize karşı ayaklanmışlardı.Bunları niye besliyoruz hala?

ACIMAK

Bu savaşı bitire bilirdik, 3 yıl önce aklımızı kullanıp AB kapılarını kapatmasaydık. Tüm AB ülkeleri bu savaşın bitmesi için Rusya ve ESED'e baskı yapardı. O fırsatı da kaçırdık, ayağımıza sıktık. Reis'te vicdanlı, kulağına fısıldadı yanındakiler, aman efendim Avrupaya gidenler tecavüze uğruyor, çocuklar kayboluyor, eziyet çekiyorlar. Reiste acıdı kapıları kapattı. Ha acırsan acınacak hale gelirsin. Yani Allah^ta (c.c) bunu karşılığını hemen vermez.

Misafir

Bombalamayı bırakında milyar doları akıttığınız suriyeli vatan hainlerini ğlkelerine geri gönderin duvarı aşıp hala ülkemize geliyor bu hainler bir an önce defedin ülkemizden bunları

Misafir

bu iş madem kader tayyip bey ile diretmeye gerek yok öncekilerin günahı neydi, bütün suç kaderin zaten.

Mahfolmazmiyiz saniyorsun perincekle

Bu vahsi rus ve iran safinda perincekin akliyla savasa girersek ekmek bulamayiz ekmek

Misafir

Bu yorumda neyi beğenmedin de tıkladın da tıkladın.

ÖTÜKENLİKURT

UŞAKLAR AKILLI OLUN! Nerede bombalama! Sıradan bir konuşma yapmış! Siz öyle bombaladı filan deyince, askerde kantinci olduğunu unutup, HULUSİ BANA BOMBALARI GETİR ESAT'IN KAFASINA ATAYIM derse yandı gülüm keten helva! Aslında bombayı görse futbol topu sanır o da ayrı mesele! Akıllı olun Hafız emmiyi dolduruşa getirmeyin mazallah bir kaza çıkar elinden!

abcd

Göç dalgasına karşı güney sınırlarımız mültecilere karşı koruma ve sığınma amacıyla açılacaksa, batı ve kuzey sınırlarımızda sığınmacılara açılmalı AB ülkelerine ve Rusya ya geçişlere yol verilmelidir. Bu sıkıntıyı yalnız Türkiye değil, ülkemizle birlikte tüm dünya ülkeleri birlikte çekmelidirler.

abcd

ABD ve AB ülkeleri DAEŞ terör örgütünü koruyor, besliyor be büyütüyor, Rusya ABD AB ülkeleri YPG/PKK terör örgütlerini koruyor besliyor ve yol veriyor. Bunlar terör örgütleri üzerinde oynayan cambazlardır.

Misafir

Erdoğan konuştuğu sırada Putin Havalara bakıyordu!.

Rasi

Reisssssssssssssssssssssssssssssssssss