BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30

Tarih Patinajı

Tarihle ilgili meselelerde her yıl dönümünde daha önce yazılıp çizilmiş, hakkında söz söylenmiş konuları tekrar gündeme getirerek hamaset üretiyoruz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

_________ Patinaj_______________________ Bir yıl önce Tayyip Erdoğan Fidan ve Akar için Dereyi geçerken at değiştirilmez dedi ya......... Bu ne dereymiş be Kardeşim ... Bu ne atmış?.....

Erol Baron

Türkler dünya haritasındaki Türkiye'nin yerine ve tarihine bakarak sanayisini şekillendirmek zorundadır.

vatandaşş

ne yalan söyliyeyim sayın beşer,sizden böyle bir yazı beklemiyordum okuyunca şaşırdım doğrusu özellikle bilimle alaklı,sizi çok eleştirenler içersindeyim ama doğru yazı olunca hakkınızı vermek lazım gelir,dediğim gibi bizim yaptığımız eleştiri hakaret değil!!!ancak şunuda eklemekte fayda görüyorum beğenmezsiniz ama tüm bu geri kalmışlık,patinaj hep din dairesinde takılıp kaldığımız içindir bakınız islam coğrafyasına,bununla ilgili yazılarınız var ancak din ülkelerin en büyük patınaj sebebidir özellikle bilim noktasında,dinin ön planda olduğu yerde malesef bilim olmaz çünkü din hayal satar anı yaşamaz yaşatmaz,hep öteki tarafa çalışır,diğer islam ülkeleri beni gram ilgilendirmiyor ancak türkiyemiz artık çağı yakalayacaksa bilime önem vermeli zira bu gidiş diğer batık islam ülkeleri durumuna sokacak bizi.

  • 1