BIST 9.503
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.493,92

Tarafını seç!, sen; milli (alaturka) misin, çağdaş (alafranga) mısın?..

Müzikte/sanatta; hem milli, hem çağdaş olunabilir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Son zamanlarda kimliği gizli, hesabı sahte ve belli merkezlerden yönlendirildiği çok açık olan organize mesajlar geliyor. İddia şu: Müslümanlara gerici ve yobaz diyormuşuz! Büyük palavra… Kimin neye inandığından bize ne… Din hastaneden, postaneden, dershaneden dışarı... İnsanlar hangi dine inanıyorlarsa o dinin ibadethanelerinde ya da kendi özel yaşam alanlarında dinlerinin gereğini yerine getirirler. Buna kim, ne hakla karışır ki zaten!

Misafir

OHAL ve KHK’lar ülkeyi uçuruma sürüklüyor....15 yıldır iktidarda olan AKP ülkeyi normal yollardan yönetemediğini bir kez daha itiraf etti. RTE çıkardığı kararnameler ile meclisi baypas ederek uygulamaya sokuyor...Demokrasilerde, OHAL uygulamaları, bağımsız yargının denetimine tabi olduğu gibi, OHAL’i doğuran tehdit ile sınırlıdır.

mehmet

size tamamen katılıyoruz. sayın reisimizin gayretiyle her şehire kurulan Üniversitelerin çoğu zaten yard.doç.tir. Yıllarca yard.doç kadrosunu alamayan vardı. çoğu yabancı dergiler SCI çalışmalarımızıda kabul etmeyip,kadro için yabancılara muhtaç oluyorlar.

  • 1