BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66

Tamirciden genç kadına şantaj: Özel fotoğrafların var

Sıla B. adlı genç kadın, tamirci Erol A.’nın bilgisayardaki özel fotoğraflarını kendi bilgisayarına aktarıp şantaj yaptığını öne sürerek dava açtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
On the Clouds

Savunmaya bak. En fazla ona güldüm. Bunlari hapiste beslemek yerine direkt olarak gebertmek lazim. Olmuyir oyle yok 1 ay hapis bilmekne. Oldureceksin kardesim. Kesin olan elinde delil olan gercek sucluyu gebert gitsin. Kimsede suc uslemez. Uljede guvenilecek ibsan kalmadi. Sabah kahvaltisi icin bile yedigimiz 2 lokma ekmek icin coluk cocugu gonderemiyoruz markete.

LEVHA ASILSIN!...

BU ŞEREFSİZİN ADI VE İŞ YERİ ADRESİ AÇIK AÇIK YAYINLANSIN Kİ BURAYA GİDECEK KADINLARA UYARI OLSUN,MÜMKÜNSE İŞ YERİ KAPISINA LEVHA ASILSIN.HUKUKA UYGUN MU BİLMİYORUM AMA BÖYLE YAPILIR İSE BU İŞLER AZALIR.

hakkı

yarın elini kolunu sallayarak gezer aramızda.

Emin

BU GİBİ KENDİNİ BİLMEZ NAMUSSUZLARA EN AGIR ÇEZAYI VERİŞEK SİN

mehmet

bu ceza çok hafif. kanunlar hikaye

Misafir

Namus icin, gunluk bicaklama,oldurme olaylarinin yasandigi bir ulkede,gun gecmiyor ki,bir baskasinin namusuna saldirilmasin.Bu yaman celiskidir!Taciz,tecavuz,santaj...Reel anlamda bir egitim verilmemesi,aileden gereken orf,adet ve anenelerimizin tam verilmemesi sonucu garip bir nesil turedi maalesef.

Misafir

şantajla kadına sahip olmak istiyor.iş ortaya çıkınca da niyetim şantaj yapmak değil kıvırması.bu kıvırmaya göre, pavyonlarda iş bulur o tamirci.

Misafir

Terbiyesiz namussuz herif senin anan bacin yokmu

  • 1