BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Suudilerin Cemal Kaşıkçı planı ABD istihbaratı da işin içinde

Suudi Arabistan yönetiminin daha önce Cemal Kaşıkçı'yı yakalamak için plan yaptığı ABD istihbaratının yaptığı dinlemelere takıldığı iddia edildi. ABD'nin elde ettiği istihbaratlar, Trump yönetiminin Cemal Kaşıkçı'yı tehlikede olduğu konusunda uyarıp uyarmadığına dair soru işaretlerini doğurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Osman

Dünde söyledim bu gunde söylüyorum bu planı abd suudililere vermistir .para karşılığinda.. bu cinayeti abd de ışleyemezdiler en uygun yer türkiye diye duşunduler kaşıkçı trumpuda çok eleştiren bir kişiydi şimdi hem kral hem trump kurtuldu bide abd kasasini doldurdu

Misafir

SUUDİ ARAPLARIN ALLAHA KURANA İNANDIKLARINI SANIYORSUN SADECESADECE MEKKE VE MEDİNEDE Kİ KUTSAL YERLERDEN TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARINI KANDIRIP PARA TOPLAYAN SANTE MÜSLÜMAN BUNLAR BUNLARDAN DOST OLMAZ..

Misafir

Suudi Arabistan, çok sayıda uzman göndererek yaptığı operasyonu ACEMİCE gerçekleştirmiş. Yaşadığımız bu devirde Teknolojinin sağladığı imkanlar ile her şey %99 açıklığa kavuşturulabilir. Ki sonuçta herşey açığa kavuşacaktır zaten... Kamuoyuna bil verilir veya verilmez o başka. Ama kalan %1 çok önemli; Rusya'nın yaptığı gibi Profosyonel bir iş. İngilizler bile açıklığa kavuşturamıyor. Bu ACEMİLİK yüzünden Türkiye'miz de zarar görecektir; aslında gösterdiğimiz tepkinin büyük kısmı bunun için...!!!

MiSaFiR

Bizde bir deyim vardır. "Vur Deyince, Öldürmek". ABD, Suudi Arabistana fazla yüz vermiş. Suudi Arabistan (Kedi), aynada kendisini Kaplan olarak görmeye başlamış. ABD VUR demiş ama Suudi Arabistan ÖLDÜRMÜŞ!!!

Misafir

yakalsın tamam da yargılasın testere ile parçalamsın. bunu naısl sabvunuyoersunuz be erdoğana muhalefet edeceğim derken iyice saçmaladınız

selçuk

ahmet ingiltere-rusya gerilimi yaşanmadı mı ingiltere rus yetkilileri sınır dışı etmedi mi. sen nerde yaşıyorsun . benzeri burada oldu kaldıki bu bir gazeteci yazıları ile ne kadar tehdit olabilir iç işleri diyorsun konsoloslukta olsa bu türkiyede yaşandı burası güvensiz bir ülke izlenimi verdi dünyaya bundan daha ne kötülük yapılabilirdi saçmalamanın anlamı yok

ahmet

ne var bunda. suudi rejimi kendi rejimi için tehlikeli gördüğü birisini yakalamak istiyor. bizim mit gidip fetöyü dürüp gelse itiraz mı edeceğiz. rusya kendi muhaliflerini ingilterede temizledi.. kmin sesi çıktı.. başka ülkelerin iç işlerine karışmayın. onlar da sizinkilere karışır..

  • 1