BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Suudi Arabistan'ı karıştıran mini etekli kadın görüntüsü

Suudi Arabistan'da yetkililer, genç bir kadının sosyal medyada mini eteği ve göbeği açık tişörtüyle sokakta yürüdüğü videoyu paylaşması sonrası inceleme başlattı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

arabistana gidenler bilir en çok gizli fuhuş ve homosexuller orada var...bunu sorun etsin araplar mini etk giyeni değil. gizli gizli toplanıp kızları kadınları oynatıp fuhuş yaparlar.Arapların kafası bukadar çalışıyor işte..

Misafir

Ticaret, Ibadet, Siyaset rezaleti !...... Din ile nereye?...........AKP ile Yeni müfredatta Atatürk yok bolca cihat var

vatandaş

@Hayri Durmaz isimli arkadaşım sen hangi yılda yaşıyorsun, internet ver önünde, bir arat bakalım Dubai, Cidde, Riyad, Mekke, Medine, taif, Ed-Dammam, bak bakalım çöl mü. Bu kadar da bilgisizlik olmaz ki

Misafir

Gerici ve yobaz değilim... Onurlu bir kadın vücudunu niye ortaya koyar? Bir kadının kçnı,bacaklarını,göğüslerini BAŞKA ERKEKLERE GÖSTERME İSTEĞİ bir cinsi sapıklıktır.(Teşhircilik-Eksibisyonizm). Kocası,yani kendi erkeği varken önüne gelene orasını burasını açması kesinlikle patolojik bir durumdur!

Hayri Durmaz

Sokağa çıkamıyor diye yalan söylüyorlar. Biz çok kere tek başına giden bayanlar gördük. Araç kullanma işinde de yanında bir mahremi olma şartı var ki her tarafı çöl olan bir ülkede bunun normal olduğunu düşünmeli. Kural da biraz eski zamanlarda konulmuş belki ama hala uygun. Herşeyi yerinde değerlendirmek lazım, bilmeden kılkıç sallamak yanlış. Bir de heryer Londra ya da Berlin gibi olmak zorunda değil. İnsanlar da batılılar gibi yaşamak zorunda değil. Asıl bunu diretenlere tepki göstermek lazım.

Bülent Çağlar

Bayan Trunmp ın da başı açıktı. Gerizekalı Suudiler niye ona dokunamadı. Yoksa o yetkililer erkekliklerini kendi kraliyet ailesi dışındakileremi gösterebiliyor.

öldürülür

orada sadece krallar eğlenebilir milyarlık yatlarında yabancı kadınlarla.!!

  • 1