BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79

Suudi Arabistan gazetesinden PKK'lı teröristle röportaj!

Suudi Arabistan'ın yarı resmi medya organlarından "Ukaz" gazetesi, PKK'lı teröristle yaptığı uzun bir röportajı yayınladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
MİSAFİR

DÜNYA LİDERİMİZ BÜTÜN HAİNLERE ALÇAKLARA VATAN MİLLET DÜŞMANLARINA İNSANLIK DÜŞMANLARINA ARSIZLARA HIRSIZLARA TERÖRİSTLERE UTANMAZLARA EYYYY ÇEKER SİZDE KUZU KUZU OTURUR İZLERSİNİZ.ADAMDA ASALET VAR GARDAŞ NAMUS VAR HAYA VAR İMAN VAR YÜREK VAR VATAN MİLLET SEVGİSİ VAR İNSANLIK SEVGİSİ VAR BİR TEK HAİNLERİ SEVMİYOR EEEE HAİNLERİ ALLAHTA SEVMEZ

ADANALI

EEEYYYYYYYYYYYYYYYY SUUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DİYE PARMAK SALLAMASINI BEKLİYORUZ DÜNYA LİDERİMİZDEN!

misafir

araplara laf atan satılmış araptan daha adileri türkiye düşmanları var içimizde .hem türkiyeye saldırıyor hem araba babaları israil abd .biz sizi tanıyoruz islam düşmanı hainler satılmışlar

Misafir

akepeciler bu arapları pek sever, koca adamlar eğilir de arap veletlerinin elini öper,...

Misafir

bunlar arap işte.... bizim arapçılar bunlara hayran, bunlara tapıyor...

ATMACA

EY SUUDİ LER GÜVENMEYİN BİRİLERİNE VE ALLAHIN VERDİĞİ GANİMETE İSTERSE O TOPRAĞIN ALTINDAN ÇIKAN GANİMETİ BİR SANİYEDE YOK EDER YÜCE MEVLAH SİZ SUUDİLER MÜSLÜMANLIĞA YAPTIĞINIZ İHANETİN CEZASINI ÖDERSİNİZ AMA NASIL ÖDERSİNİZ RABBİM BİLİR O ERŞEYE ULAŞIR

Ahmet Yilmaz

Araplardan ne dost ne post olur. Aşagilik satilik olduklari ayni pkk ve hdpli kürtler gibi ortada. Türkiye de yaşayan kürt ler aklını başına devşirsin. Yoksa sonları ırak ve suriyedeki kürtler gibi olur.

memet

afrinden sonra kandile gelecek sıra.inşallah komple dardadağın olacaklar.siha iha bunları bitirecek.sıra içerdeki pkklılarada gelecek tek tek inşallah bir gece ansızın gebertilecekler.o zaman belli olacak pikniği kim yapıyor.reis idamı bir çıkarsın siz ozaman piknik yaparsınız.vatan hainleri.

Hayrullah Taşdelen

Suud sonu gelmiş bir Fravundur. İpi çekilmeli. Kutsal topraklar özgür olmalıdır. ABD ye verdiği haraçlarla İslamın düşmanlığını beslemektedir.

Misafir

arap satılmış yahudi işe amcaoğlu oldugu belli

Misafir

SARAY PKK HİKAYELERİ SOYLU GİBİLERİNİN MAGANDA SALDIRILARI İLE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE SANDIKSIZ İKTİDAR ARAYIŞINA GİRMİŞTİR

Ata

ABD satın aldığı Arapları kullanıyor.

Türk

Benim anlamadigim nokta bu asagilik Araplar ne yapmak istiyor

Ömer Bayram

şimdi 15 temmuz darbesinin altında BAE ve abd'nin olduğu nasılda açığa çıktı.Bunlarda osmanlının acısı öyle yer etmişki hani yılana demişler barışalım yılan padişahım bende kuyruk acısı sende evlat acısı asla gerçek manada barışamayız diye. Bu vahabi tohumlarıda asla değişmez.

Misafir

aynı şeyi chpli milletvekilleri de yapıyor. hatta ailecek hdpye oy veriyoruz diyen atatürkçü milletvekillerine sahip

Misafir

denize duserken hiyara sarilmak tamda bu suud ailesinin isi

  • 1