BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53

Susun! Çocuklar Uyuyor...!

Bir veda cümleciği bile diyemeden gözleri arkada gitmek midir Ortadoğu’da yaşamın adı?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

BU ÇOCUKLARIN ÖLMESİNE HER KİMİN TOPLU İĞNE BAŞI KADAR SUÇU VAR İSE ALLAH BELASINI VERSİN BU SAVAŞTA AĞZI SÜT KOKAN HİÇ BİR SUÇU OLMAYAN MASUM YAVRULAR ÖLÜYOR.HRİSTİYANLAR YAHUDİLER İSE ELLERİNİ OVUŞTURARAK SEYREDİYORLAR.

Sardes

sayın yazar... tamam esad diktatör olabilir.. ancak, şu kadar net ve kolay bir ifade ile suriyeyi özetlemek gerek; suriyeden yabancı devletlerin tamamını çıkarın, katliamı bırakın tek bir tane ölüm haberi duymazsınız.. tamam Esad katil de, belçikanın, fransanın, abd'nin, rusyanın, türkiyenin, almanyanın ne işi var suriye topraklarında ?

Misafir

Bütün gücü elinde toplamış bir kişiyi “kandırmak” bütün bir devleti “kandırmak”tan daha kolaydır.

HAYIR

susmayacağız sayın beşer inadına bunlara sebeb olan mevcut iktidarımıza HAYIR diyeceğiz,bu zamana kadar kınamaktan başka bişey yapamayan iktidarımıza HAYIR diyeceğiz,unutmadan HAYIR deyip AHİRETİMİZİDE YAKACAĞIZ!!!

Misafir

Rusya ve İran destekli katil rejime lütfen USA'yı da ekleyin.Katliamın resimlerine ve haberlerine bakamadım.İçim acıyor ve insanlığımdan utanıyorum.Asıl insanlığından utanması gerekenler utanmıyor.Aylan bebek ve her mülteci boğuldu haberiyle biraz daha küçülüyorum.Suriye zalimine ve diğerlerine lanet ediyorum.Malesef elimden daha fazlası gelmiyor.Allah'ım yardım et tüm ezilenlere,kahret tüm pisliklere.

kıyısından köşesinden yazma.

sayın yazar madem bu konuyu işliyorsun çok daha geniş ve net olarak halkın anlayacağı şekilde ifade etmen gerekiyor yazdıkların çok doğru ama sadece iran ve rusya ile sınırlı değil milyonlarca suriyeliyi ıraklıyı ve bizi ilgilendiren bu konuyu çok daha net ifadelerle yazmanı bekliyorum.

Misafir

Atatürk 100 sene önce uyarmıstı bu bölgede olacaklar icin.Daha ne uyarılar yaptı ama yobazlar dinlemedi düsman oldular Atatürk e...Bunların yüzünden ülke bir metre ileri gidemedi maalesef.

  • 1