BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65

Sürücüler dikkat her araca takılacak yeni dönem!

Araçlara çip uygulamasının detayları belli oldu. Yeni uygulamanın kaçak akaryakıt ve terörle mücadelede önemli rol oynayacağı düşünülüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

allah rızası ıçın butun arabalara guvenlık kamerası takılsın hem emnıyetımız icin hukuki olaylrın daha cabuk cozulmesı icin zorulu olsun lutfen

vtandas

Madalyonun öbür yüzü: KİMSE ARTIK ÖZGÜR OLAMAYACAK, KİM NEREYE GİDERSE TAKİP EDİLECEK... GERİSİ BAHANE

misafir

Bula bula bir tek azerbaycan örneğini vermişsiniz. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Aklınızı başınıza alın. Bu sizi de yakar. Birgün bir molla kasım gelir size terör örgütü der kaçamazsınız da.

ahakuytra

ismini hatırlayamadığım bir avrupa ülkesi araçlara yapıştırılan bu etiketler ile araçların trafikte yıllık yaptığı kilometreye göre yıllık bandrol ücreti alıyor yani trafikte çok dolaşana çok vergi az dolaşana az vergi aynı şey zorunlu trafik sigortası içinde geçerli inşallah arabaları takip ederken bunuda uygulamaya alırlar

Misafir

güzel bir sistem, bir de şu tedesi tamamen kaldırsanız çok iyi olacak, bölünmüş duble yollar yaptınız iyi güzel Allah razı olsun ama bu şehirlerarası yollarda 50 yada 80 km. limiti kim neye göre nasıl koyuyor anlamak mümkün değil. resmen vatandaşı yolmaya yönelik tuzak başka bir izahatı yok bunun.

  • 1