BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16

Suriyelilerin evleri ve dükkanları taşlandı

Bursa'da Suriyeli bir grubun kahvehane işletmesini darp etmesiyle başlayan gerginlik sürüyor. Yaşananları protesto eden bir grup, Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine zarar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 58 Adet Yorum
Misafir

Bu afganlar suriyelilerden beter. Daha saldırgan ve kan dökmeye hazırlar. Bunlar da amerikalılara karşı savaşmaktan kaçıp gelmişler. Bunları niye besliyoruz biz?

Misafir

suriyeliler defolun ülkemden , pislikler..

Misafir

başkan erdoğan olmasa Türkiyede Suriyeliler olmaz zaten.

Misafir

bursa muhacir sehri, onlarida balkanlara geri göndermekmi gerekiyor

abdülhamid

baskan erdogan olmasa, türkiyede süriyelilerin hepsini linc ederler

Mişafır bey

Suriyelileri bştan beri ensar mantığı ile savunan birisiyim . tamda idlibin konuşulduğu herkesın kan kokusu aldığı bır zamanda florya sahilinde dans edip zabıtaya direnen genç delikanlılatrı görunce düşünce krizine gırdım sizin içinmi mehmetçık şehit oluyor diye düşündüm hükümete sesleniyorum bu gençleri sahaya surmaden askaerimizı kullanmayın çanakkaleyi hatrlayın Asla aydın ayaklarına yatan insanlık düşmanları gibi düşunmuyorum selam ve dua ile

1658

BEN ASLEN SİVASLIYIM BURSADA İKAMET EDİYORUM BURADA BAZI KENDİNİ BİLMEZLER GÖÇMEN KARDEŞLERİMİZE LAF ATIYOR, BURSA KARIŞIK BİR NÜFUS YAPISINA SAHİPTİR. ASLI OLAN VATANSEVER DEVLETİNE MİLLETİNE SADIK HAİN OLMAYAN KANSIZ OLMAYAN HERKESE TÜRKİYENİN TÜM TOPRAKLARI AÇIKTIR. SURİYELİLER NEREDEYSE BURSANIN TAMAMINI İŞGAL ETMİŞ DURUMDADIRLAR. HEP BENİM MEMLEKETİME SIĞINACAKSIN HEMDE ADİLİK PİSLİK YAPACAKSIN. EEEEEE SONUÇ MAALESEF BU? DERHAL BUNLAR SINIRDIŞI EDİLEREK MEMLEKETLERİNE ZORAKİDE OLSA GÖNDERİLMELİDİR. YANLIŞ SİYASETİN CEZASINI MİLLETE ÇEKTİRMEYİNİZ.

Misafir

benim evim yok lanet herif

Misafir

gardaş özal zamanında milyon bulgar göçmeni geldi şu şerefsizlerin yaptığının milyonda birini yapmadı

Misafir

Biraz dövizleri vardı bu Suriyeliler'in ve onu Türkiye'ye getirdiklerinde ekonomi iyiye gidiyor zannettiniz.Ama şimdi bizim iş sahalarımızı alıyor ve bize saldırıyorlar.Kendi ülkeleri işgal altında ve bizim yurdumuzda devletin verdiği maaşla yaşıyorlar.

s.s

Eğer bu Suriyelilerin icabına devlet bakmazsa, biz vatandaş olarak çok güzel icabına bakacağız. Gitmiyorlarsa gitmek zorunda bırakacağız. Bunlara iş vermeyin, kiralık ev vermeyin, acımayın su-ekmek vermeyin ! Vermeyin kardeşim ! Vermediğiniz zaman zaten defolup gidecekler. Bizler sadece bakmıyoruz bunlara, bir de çoğalıyorlar tavşan gibi ! İleride başımıza bela olacaklar ! AKP bu konuda asrın hatasını yapıyor.

Misafir

Başımızdaki terörcü kürtlerden kurtulduk derken, şimdi bunları başımıza bela edecekler. AKP bu konuda çok büyük hata yapıyor. Avrupa aptal dğeil bunları istemiyor diye ! Cumhurbaşkanı Erdoğan, hamaset yapmadan bunları ülkelerine bir anca göndertmeli !

k.k.k

Bu kendini bilmez, adam gibi yaşamasını bilmeyen Suriyelileri pek iyi günler beklemiyor söyleyeyim şimdiden. Hükümet bence Suriyelileri şimdiden yavaş yavaş sınır dışı etmeye başlasa iyi olur. Ekonomimiz berbat durumdayken, herşeye zam gelmişken, millet geçinme derdindeyken bir de bunlarla uğraşacak takatimiz yok. Ona göre !

Misafir

Suriyeli erkeklere niye biz bakıyoruz gitsin ülkeleri için savaşsınlar kadınlar ve çocuklar başımız üstüne...Eğer gitmiyorlarsa vatan haininin katli vaciptir. Bu kadar ...

salih kara

Bunlar daha iyi günlerimiz...

16TEXAS16

BURSADA BUNLARI İSTEMİYORUZ BURADAN BURSA EMNİYETİNE DUYURUYORUZ.YOL YAKINKEN BUNLARI BURSADAN ÇIKARARIN YOKSA MAHALLELİ ÇOK GERGİN ÇOK BÜYÜK OLAYLAR ÇIKACAK.HEMEN HEMEN BURSANIN ÇOĞU MAHALLESİ BÖYLE.SOKAKLARDA GURUP OLAR GEZİYORLAR MİLLETE SARKIP TEHDİT EDİYORLAR.BİZ BUNDAN SONRA YAKALADIĞIMIZ SAĞLAM DÖVECEĞİZ.

SURIYELI ISTEMIYORUZ; NEDEN KIMSE ANLAMIYORß

bunlar daha iyi günlerimiz. erkekliklerini kendi vatanlarini korumak icin göstermeyenler, topraklarini daes ve pkk/ypg gibi terör örgütlerine birakip kacan bu korkaklar karinlari doyunca kendilerine el uzatanlara gösteriyorlar. sundan emin olun ki, 30 yil sonra sehirlerimizde bu serefsiz, vatan haini suriyeli ve onlarin cocuklariyla savasimiz olacak. türkiye'yi ele gecirmek icin sehirlerimizde terör estirecekler. reis suriyeli vatan hainlerini sehirlerimize yerlestirerek cok büyük hata yapiyor ve ülkemizin demografik yapisi ve milletimizin gelecegi ile oynuyor. sehir merkezlerimizdeki bütün suriyeli hainlerin türkiye disina cikartilmasi lazim. bir tane bile suriyeli ülkemizde kalmamali. türk vatandasligi alanlarin vatandasliklari derhal iptal edilmeli.

mert mert

Suriyeli gençlerden tahsil görmeyen ve bir zanaat sahibi olup en az 3 Türk işveren referans göstermediği sürece Suriye ye geri gönderilmeli. Gitsin ülkesini muhaliflerle savunsunlar. Bursa da Mudanya sahillerinde müzikle göbek atmasını biliyorlar.

Mehmed

Türk dayak yemez. dayak yeyip sonrada linç etmez. Anladınız siz.

Misafir

Def edin gitsin bu Suriyelileri, başımıza şimdiden bela oldular.İleride çok daha ahim olaylar bekliyor ülkemizi...

Misafir

ne güzel yazmışsın öyle

Yazık Bu Ülkeye

3 te yetmez 5 tane, 5 te yetmez 7 tane doğuruyorlar. Bunları ne eğitim kurtarır, ne entegre. Sonra başlarlar devlet bize bakmiii. Neyse bu ülkenin gidişatı hiç hayra alamet değil. Esed kimlik vermediği eğitmediği okutmadığı milyonlarca cahil cühelayı ülkemize sürdü. Reisin 3-5 çocuk yapın demesine gerek kalmadı. Toptan duası kabul oldu. Bir parti 5 milyon geldi, bir o kadarda idlipten gelecek. Çoğalın çoğalın, ne varsa çoğalmakta. Kılıç kalkan savaşları bitti. 3 uçak şehri bombalıyor, milyonlar ülkemize geliyor. Yazık Atam kurduğun ülke karman çorman oldu.

Bu Fakir

AKP'nin zaferi. Bunları karışıklık çıkartsınlar diye Türkiye'ye getirenler başarmıştır.

Misafir

kendi gettolarini olusturuyorlar.dogurganlik hat safhada.gitmeleri imkansiz.entegre olmalari hak getire.ulkeye yapilan en buyuk ihanet. yasarsak goruruz ulkeme yapacaklarini.ensar edebiyati yapan akp liler gelecek nesil sizleri saygiyla anacak ..

Misafir

Gönderin artık şunları, kahve açıp bir yerlerini yayacaklarına gitsinler esadla savaşsınlar, Tanrı bilir ne yaptılarda o kadar kalabalığı üstlerine çektiler. Ne yaptıklarını yazında millet masum sanmasın, köpeğin bacaklarını kestiler onu bile ört pas etmek için başka adamı suçkadınız yetmedi mi, dolar düşmüştü bir kaç sene önce aylıkları 400 doların altına inince ortalığı karıştırdılardı. Ne oldu onu bile ört pas ettiniz. Bize hastane ilaç paralı bilmem ne ödenekleri diye bunlara bedava. En büyük günah hak yemek, kendi vatandaşınızın hakkını yiyip duruyorsunuz yetmedi mi. Doğalgaz zam elektrik zam, meyve sebze yiyecek içecek söz etmiyorum bile