BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48

Suriyeli dilenci gerçeği Süleyman Soylu ilk kez açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye genelinde düzenlenen "Huzurlu Sokaklar" operasyonunda Suriyeli dilencilerle ilgili çarpıcı bir ayrıntıyı paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Kapıları ne zaman açıyorsun sayın bakan, 5 milyondan fazla, suriye, ırak, afgan doldurdu ülkeyi. Huzur yok, 15 bin göçmen Avrupaya gönderde akıllarını başından al. 5 milyon bizi etkilememiş, bir 5 milyonda gelse fark etmez, alıştık nasıl olsa.

vatan

memlekete doldurdular bunları ortalık karıştı huzur kalmadı

Misafir

AKP'li RTE'nin “Uzun ve zorlu bir görüşme olacak” dediği başbaşa görüşme sadece 22 dakika sürdü. Gir-çık, tercüme (Sahi tercümanlığı kim yaptı?.. Tutanak tutuldu mu?..) topu topu 5 dakika.................... Hayran Kalanlar Erdoğan'ın defalarca, “16 Mayıs'ta önüne koyacağım. Bu nedir diye soracağım” dediği ABD askerleri ile YPG'lilere ait o fotoğrafları Trump'ın önüne koyup koymadığını Yazsalardı bari!..

yalan

dilenmiyorlar, çalışmıyorlar,T.C maaş vermiyor (hükümetin beyanıdır bu söz) ama hepsinin cebinde kredi kartı tıkır tıkır alışveriş yapıyorlar.nerden geliyor bu değirmenin suyu bakan bey? ben söyleyeyim suriyelilere devlet maaş veriyor.asgari ücret almak için benim vatandaşım da tepesiüstünde çalışıyor.suriyelilerde plajlarda milletin karısını kızını kesiyor.

yazık

O daha da beter. bizim vatandaşımız dilenci olacak kadar zor durumda mı yani?

sozde

Ülkede süriyeli gerginliği devam ediyor.. mersin de bir vatandaşımızın boğazını keserek öldürdüler. konya da keza öyle ortalık fena karıştı. bunlara bi çözüm bulun bırakın ona buna parmak sallamayı! hani önceliğiniz miletti ya hatırlatalım dedik.

ali

yapma be Bakan efendi, her köşe, her adımda suriyeli dilenci var,artık yollarda araba önü kesen mi, ev kapısı çalanmı, milyonlarca yahu milyonlarca,gözümemi inanam sana mı

Misafir

19 Mayıs yasak..... AKP'ye her şey serbest

  • 1