BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

Suriye'den çok önemli İdlib açıklaması! Geri alınacak

SURiYE 'nin İdlib kentinde son dakika sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suriye Başbakanı İmad Hamis, muhaliflerin elindeki İdlib vilayetinin yakında Suriye devlet egemenliğine geri döneceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
asdfghjkl

alın sizin hakkınız bi zahmet bize kaçanlarıda toplayın sünepeleri

hasan benli

adam kendi topraklarımı alacağım diyor

Ali şain

PYD/YPG nin denetiminde bulunan yerler ne olacak?

Misafir

Sayet bir kereden anlamayan kafalar varsa... Sancar Arkadasin yazdigini tekrar yaziyorum. Suriye kendi toprağını geri alacak, attığınız başlığa bak, kimi kızdıracak, hani laf başı geldimi suriyenin toprak bütünlüğünden yanaydınız.

Sancar

Suriye kendi toprağını geri alacak, attığınız başlığa bak, kimi kızdıracak, hani laf başı geldimi suriyenin toprak bütünlüğünden yanaydınız.

TÜRKİYELİ

TÜRKİYE SAVAŞ GİRSİN TAHRİKLERİ... İRAN, İSRAİL ELLERİNİ OVUŞTURUYOR...

kundemacı

Suriye Devleti; ne pahasına olursa olsun bir an önce İdlib' i teröristlerden temizlemesi gerekir. Bu yapılan operasyon sevindirici ancak şu anda yeterli değil.

k.k.k

Suriye, İdlib'i kurtardıktan sonra vatana hainlik eden herkesi asması gerekir ! ABD ve emperyalizme çalışan bütün Suriye vatandaşlarını idam etmeli. Ondan sonra da Suriye bize düşmanlık yapmayı bırakıp, YPG ve PKK'ya ülkesinde yer vermemeli. YPG ve PKK yok edilmelidir bölgedeki barış için.

Misafir

dolar buraya kadar geldiyse suriye de asker bulundurmamızın payı çok fazla. Heybeden harca harca eee, sonu ekonomik kriz. İranda da aynı şey oldu. Suriyede çok fazla para harcadı iran, şimdi açlık sınırında millet.

reis

esadı hafife aklan ve şunda esadın manevralarını izleyen ve hiç bir karşı manevra yapamayan bir konuma düştük.çökmüş bir dış poltika görüntüsü veriyoruz.ayrıca 1,5 milyon mülteci akını her an olabilir..

Misafir

hakındır al ve içimizdeki vatandaşlarınıda al ama bıktık onlardan kardeşim cuma günleri dükan açamıyoruz suryelilerin yüzünden iş yok suryeli dilenciye verdiğimiz sadaka sınırsız

Misafir

Burası turkiyeah dolari 6 buçuk oyrosu 7 buçuk. Türk ordusu da olmasa hepten bitigiz.

  • 1