BIST 9.581
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.488,83

Suriye'de Türkiye'yi bekleyen büyük tehlike! PYD...

Suriye'de yedinci yılındaki iç savaşta, ülkenin yüzde 37'si terör örgütleri DEAŞ ve PKK/PYD'nin işgalinde. PKK/PYD, ABD desteğiyle işgal bölgesini son 5 ayda yüzde 2 genişletti. Bu durum Türkiye için büyük risk oluşturuyor çünkü PYD'nin güçlenmesi demek PKK'nın da güçlenmesi anlamına geliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

afrin ve menbiç bu köpeklerden ne zaman temizlenecek

ae88tısmkfgö

Hallederiiiiz Merak etmeyiiiin, Bir kişi bir bağırır korkar kaçarlar...

Misafir

akp yi yönetime getirmekle ,yanlış yatırım yaptınız.erdoğan ı,akp nin başına koymakla iflas ettiniz.ilmem analtabildim mi?

Misafir

türkiye ,kürtleri hedefine koyarak; suriye yi işgal ediyor.ortadoğu işgal projesini gerçekleştiriyor.göstermelik olarak suriye nin toprak bütünlüğü diyor ama ;bir taraftan da ken,dine bağlı uydu ve suni bir öso terör devletini kuruyor.türkiye, bulanık suda balık avlamak niyetinde.kürtler,ırak ve suriye de; türk işgali ve terör örgütlerine karşı, kurtuluş savaşını veriyor.ırak ve suriye de kurulacak bir özgür kürt devleti,ortadoğu nun türk işgaline karşı güvende olmasını sağlayacaktır.ortadoğu nun türklere karşı güvende olması kurulacak kürt devletine bağlıdır.

lamı cimi yok

hükümet bir kez ve son kez kürtlere fırsat verdi,açılımdır süreçtir diye ,bunlar yine iyiniyetten anlamadılar,artık vatan hainleri kendilerine başka ülke arasınlar.

mehmet uğuz

Asıl Tehlike Başka :Kürdistan adı altında hiristiyan bir devlet kuruluyor, yakında imar ederler Kürdistanı. Para oluk gibi akar, göreceksiniz çok zengin bir ülke olacak. Ülkemizi silahla bölemediler, Doğu Almanya Batı Almanya örneği burada yaşanabilir.

gerçek

Oyun içinde oyun, kurgu içinde kurgu da yaşadığımız coğrafyanın olağanıdır. Bebek katili Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye teslim edilmesinin ardından idam dosyasının Bahçeli'nin eliyle rafa kaldırılması... AKP iktidarı ile sonuçlanan 2002 seçimi kurgusu... Sonrası; her sıkıştığında atılan can simitleri, AKP zihniyetinin Çankaya'ya çıkarılması, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Yenikapı ile alenileştirilen birliktelik, 16 Nisan referandumu.. Geldik, 25 Eylül Barzani referandumuna!.. Doktor Devlet Bahçeli yine baş aktör!.. Öcalan'a bağışlanan hayattan, "Büyük Kürdistan"a hayat verilmesine kadar... Sözde iktidarların görünür/görünmez etkin manivelası... Türk milliyetçilerine yönelik gaz alma hamleleri...

Vatandaş

Salih Müslimi Kırmızı halı ile karşılayanlar düşünsün...

Ortadoğu Şekilleniyor

DEAŞ, PKK/PYD nin öncü grubu. ABD kontrolündeki DEAŞ temizliyor, PYD ilerliyor. Ülkemize kaçan insanların yerine İsrail'den 200 bin Kürk kökenli yahudi yerleşecek, bizde sınırda tankları bir o tarafa bir bu tarafa tırlarla taşıyıp duruyoruz. Bu işler beklemeye gelmez, AB kapılarınıda açamıyoruz, kısacası masada (ABD.Rusya.İran.İsrail) yemek yendi, bize masadaki bulaşıkları temizlemek kaldı.

ERKAN

PYD'nin güçlenmesi demek PKK'nın da güçlenmesi anlamına geliyorsa PYD ye ABD destek veriyorsa ABD de teröristtir. ABD denilen terörist ise bizim müttefikimizdir. dolayısıyla biz de PKK ya destek veriyoruz. SONUÇLAR ORTADA.

Misafir

İnadı bırak, Esad' la anlaş, Pyd'yi bitir Tayyip.Başka yolu yok bunun...

  • 1