BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18

Suriye'de Doğu Guta'ya yeni hava saldırısı! Ölü ve yaralılar var

Suriye'deki Beşşar Esad rejiminin, başkent Şam'da ablukada tuttuğu Doğu Guta bölgesine bugün yeni bir hava saldırısı daha düzenlendi. Önceki gün 74 sivilin hayatını kaybettiği bildirilen bölgede bugün ise 5'i çocuk 23 sivil hayatını kaybetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Suriyeli

Esad ve Rejim taraftarları bir Paranoyak. Görmüyor musunuz? Mazlum halkı Teröristler katlediyor! Açlığa terkediyor! Bu mu insanlık? Birde Ösonun hakim olduğu bölgelere bakın asla bir katliam yaptıklarını göremezsiniz. Suriyeyi Öso yönetmeli...Esad, Pkk/Pyd/Ypg, Daeş Teröristleri değil!

Misafir

----------------Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda Suriye'de sivillere ve tarihi eserlere zarar verildiği, yasadışı bomba kullandığı iddialarını yalanladı.

Balaban Beyi

Bu haberlere inanmakta güçlük çekiyorum doğrusu.. Ne yapsın adam (Esad ) isyan edenlere " peki gelin ülkeyi size bırakıyorum " deyip kenara mı çekilsin ? Tabii ki ülkesinde baş gösteren İSYANI BASTIRMAK İSTEYECEKTİR.. Bu her ülke ve her yönetim için de geçerlidir...Her baş kaldırana, baş verirsen ülken yok olur..

MekanGenç

inanmıyorum bu esed karşıtı haberlere artık.

  • 1