BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18

Suriye şok rakamlar: Son 6 ayda 5 bin 381 sivil öldü!

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Suriye'de 6 yıldır devam eden iç savaşta son 6 ayda hayatını kaybeden sivillere ilişkin rapor yayımladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
misafir

artık acımıyorum devleti için savaşmayana hepsini geri göndersinler artık bunun tahammülsüzlü patlayacak birgün sağcısı solcucu bi nebzede dinci gözüken sahte akp lilerde ortak noktaya geldiler

Misafir

Müslümanlar her sakallının arkasına düşerse olacağı bu. Her sakallı kimin adamı. Kimden emir alıyor, ülkenin kritik noktalarına adam yerleştiriyorlar. kurumları ele geçirip, lideri alaşağı ediyorlar. Tarikatlar, Cemaatler, ülkemizde revaçta. Feto gider Maho gelir, IŞID güya Irak Şam İslam Devleti, İslam adına ne yaptılar. ABD ve PYD ye hizmet ettiler. YPG ye toprak kazandırdılar. IŞID kafa kesti, halk kaçtı. IŞID i bahane edip şehirler yerle bir edildi, kaçan halk şehre bir daha dönemedi. IŞID kaçtı YPG boş şehirleri aldı. Müslümanlar mı, herkes hak ettiğini yaşar.

tubalı

filler tepişir olan karınca oymaklarına olur.şahsi çıkarlar için insanları kana bulayanların üzerine olsun yaratanın ilenci.

Hakkı ANLAR

Allah, Müslümanlara bunu reva görenleri bildiği gibi yapsın.

Misafir

BAYRAMDA GERİ DÖNÜP BAYRAMI ORDA GEÇİRİYORLAR ORDA DEVASAL İFTAR SOFRALARI KURUP NORMAL BİR HAYAT SÜRDÜRÜYORLAR HANİ SAVAŞ NERDE ONLARIN Kİ BELEŞ HAYAT BURDA BEDAVA HAYAT YAŞAMAK HİÇ ÇALIŞMADAN MAAŞ SAĞLIK EĞİTİM SINAV HAKLARI ÜCRETSİZ BİDE ÜSTÜNE YETMEZMİŞ GİBİ ÇOLUK ÇOCUĞU TACİZ EDERLER SAPIKLIK YAPARLAR MASAL BU SAVAŞ HİKAYELERİ GİDENLERİ GERİ ALMAYIN BURDAKİLERİDE AYNEN POSTALAYIN

  • 1