BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41

Süper Loto 6 Temmuz 2017 çekiliş sonuçları! 6 bilen...

Süper Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi'nin noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişin ardından kamuoyu ile paylaşıldı. 37 milyon 764 bin TL'lik büyük ikramiye 1 kişiye çıktı. İşte, 6 Temmuz 2017 Süper Loto sonuclari

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Değil büyük ikramiyeyi vatandaşa vermek 5 bilen 190 kişinin bile en az 100 tanesi devletin elemanınadır.Kişi başı 12 000 lirayı 100 le çarp o parada devlete suriyelilere çorba parası olarak gider.

MİSAFİR

BÜYÜK HİLE VAR NEREYE KİMLERE NASIL ÇIKTIĞI BELLİ DEĞİL NOTER HUZURU FİLAN HEP DALAVERE BİR MİLLETVEKİLİ BUNLARIN PEŞİNDEYDİ NE YAPTI ACABA

NAKLEN YAYINLANSIN...

BİR YAYINDA ANKARA'NIN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDEKİ BİR BAYİDEN OYNANAN,BİR YIL İÇİNDE TAM ONSEKİZ(18)DEFA İKRAMİYE ÇIKMIŞTI.TELEVİZYONLARDAN NİÇİN NAKLEN YAYINLANMAZ ANLAMIYORUM.

DÜZMECE DÜZDÜRMECEOĞLU

Bu kadar yılların bayii dururken onlara çıkmasın. Keçiörende bir bayiye ! çıksın . Akıl alır gibi değil. Kesin bir numara döndürüyorlar. Televizyondan canlı yayın kaldırıldığı tarihten itibaren her haftaki çekilişler DÜZMECEDİR.

Ali Yıldız

İkramiye birikince, ya Ankara Yenimahalle'ye, ya da Ankara Keçiören'e çıkıyor.Bu tesadüf olabilir mi?...

zaim

Emeğe ve çalışmaya insanları teşvik etmek için bu tür kumar organizasyonlarının tamamı kaldırılmalı. Allah'ın haram kıldığı bir şeyde bereket ve huzur olmaz.

  • 1