BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57

'Süper hekim'lere devletten 200 bin lira maaş! Erdoğan talimat vermişti

Devlette çalışan doktorların yaptıkları işlemler karşılığında uygulanan döner sermaye tavan sınırı kaldırıldı. Nitelikli doktorlara 200 bin TL'ye kadar maaş ödenecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

nitelikli dolandırıcılar yetişecek 😂

Dr Resul

Bir hekim olarak yorumları okuyunca hem üzülüyorum hem gülüyorum. Hiçbir hastanenin bir hekime 200 bin TL verebileceğini düşünmüyorum. Bir dönem yöneticilik yaptığım İçin biliyorum. Bu tür yüksek rakamlar vatandaşın hekime bakışını negatif etkiliyor. Babam bile aldığım maaş ve döner sermaye gelirini duyunca bana inanmıyor( düşük olduğundan) daha adaletli bir döner sermaye dağıtım sistemi için çalışılmalı.

Misafir

Saglikta reform...devlette doktor kalmadi hepsi ozelde para pesinde

Misafir

Süper Hekim Olduğuna kim kanaat getirecek ? Neye göre süper hekim olacak ? Cevap veriyorum tabiki cemaatine göre !!! Bu yöntem çuvallar, bolca çakma süper hekim görürüz gibi geliyor.

Misafir

döner sermaye para yeterli olursa dağıtılıor. para oomayınca tavanı 500 bin yapsan ne olur. şu an bile çoğu ilçelerde doktorlar sıfır döner alıyorken bu tavanı 200 bine çıkartmanın esprisi ne anlayan beri gelsin. şu anki miktarlarıyla bile türkiyede doktora tavandan ek ödeme yapan bir yer var mı

ülkücü kale

çüşşşşş yavaş gelin...

Z.z

Bay "leventk" efendi. Sana da açık. Gerekli şartları taşı sen de al. Yoksa yazma boş boş. Belli ki ise yaramazsın birisin.

Misafir

20 bin zaten şimdi alıyorlar ama 200 gerçekten fazlaymış bu ne yani.

d21

adamlar gençliklerini, hayatlarını bu mesleğe vermişler. analarının ak sütü gibi helaldir. itirazı olan varsa kendi çocuğunu doktor yaptırsın bu kadar basit.

kadir

kitaba bakmak erdemdir.. kitaba bakandan değil bakmayandan korkun...

ahmet kemal

istismara açık bir uygulama.. işlemin süper olduğuna kim karar verecek..

SA

ALLAH ALLAH NE BU HAL? BU İKTİDAR DR LAR FAZLA ALIYOR DİYE YAZIHANELERİ FALAN EKSTRA İŞLERİ ÖNLEMEYE ÇALIŞMIYOR MUYDU? ÇELİŞKİLER ÜLKESİ MİYİZ?

Misafir

Allah sizi ıslah etsin habere bak doktorların zaten tavan puanını bile toplaması mümkün değil bu kadar ağır hasta ve iş yüküyle çalışmalarına rağmen.kaldiki döner sermaye hastane geliriyle alakalı bir durum doktorlara aldıkları puanın karşılığıni almaları mümkün olmuyorken 200.000 döner nedir ya bide vatandaş bu haberleri gerçek sanıp altına yorum yapıyor

Lokman Hekim

Milleti iyice çıldırtmayın kardeşim. Adam gibi haber yapın. Zaten hayatımız hep tehlike altında.

arzu su

yalnış yazmayın 20 bin tl maaş ne 200 bini her doktora bu kadar verilirse devlet batar

Misafir

Levent K simdi boyle diyon sonra devlet hastanelrinde iyi doktor yok diyo agliyonuz

Misafir

En gerizekalı bile inanmaz buna...

Recep Domra

Akp li doktorlar donemi.

leventk

nedir bu ya, yine ayrım yine ayrım, 200 bin nedir, nasıl bir paradır. nitelikli elemanı tutmak için bu kadar paraya gerek varmı, yokmu bunun ortası, normal memura 0,5 verirken bin naz ediyorsunuz, verilen şu paraya bak, yok kardeşim, bu hükümet adil yönetemiyor

ruzgar67

Nasil bir ulkeyizki hic bir seyin ortasi yok vu deyince olduruyoruz bu ne ya

Dr. Canan

Bize tedavi uygulanmadı diye döverler, tedavi uygulanınca gereksiz tedaviyi para için uyguladı diye söylenirler, istedikleri şey yapılmayınca yanlış tedaviuygulandı, çok hastayım ama doktor anlamadı derler. Devlet tüm vatandaşlara yetki versin herkes kendi tedavisini kendi yapsın, hah işte bu şekilde süper olacak gibi

Misafir

Mezbahaneye dönecek hastaneler para için gerek olmayan kişileri bile ameliyat edecekler

ERDAL

ELİNİ AMALİYATLARDAN KALDIRAMAYAN DOKTORLAR HAKEDİYOR. AMA AKŞAMA KADAR GELENE GİDENE İLAÇ YAZANLAR BU KURALIN DIŞINDA KALMALI. ONLAR ZATEN İLAÇ FİRMALARINDAN KARINI ALIYORLAR.

Misafir

Dogru demissin.Amma,Turkiye deki universiteler gercek universite falan degil,enazindan cogu yani.Herkes universiteli olmus,amma,is bilen falan yok,dedigin gibi.Once okullari bastan duzenlemeli

mehmet

hak edene verin, helal olsun. ama 6 yıl tıp okuyup da hala kitaba bakarak ilaç yazan aile hekimlerini de LÜTFEN tekrar tıp fakültesine eğitime çağırın..

  • 1