BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78

Sunucudan Canan Karatay'ı buz kesen soru

Sağlık konusunda bir hayli tepki çeken açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında hiç beklemedik bir soruyla karşı karşıya kaldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

SIZI KUTLARIM DR.LER FIRMALARA HERSEYLERİNİ PARA VERMEDEN ALDIRIYORLAR KONGRE UCAK PARALARINI ONLARA ODETİYORLAR. BU NEDENLE İLAC FİRMASI NE DERSE DR ONU SOYLUYOR. CANANI KIMSE SATIN ALAMAMIS

semiha

yıllardır gördükki, herkes yanış karatay doğruymuş. bunu soran gazetecinin kesin yakını karatay yüzünden zarar gördü. kadın bir dahi, iyiki var.

Misafir

Sn.Canan Karatay'a kimse laf etmesin.Kesöylüyor.Kendinden emin,bilerek net ve açık söylüyor.Dikkat edin derdi k.mseyi ikna etmek değil bildiğini söylemek tavsiye etmek.İster uyar uygularsın ister uygulamazsın işin özeti nefes sayılıdır ama birinde yaşam kaliten yüksek olur birinde de yuvarlanana yuvarlana ite kaka bankada hesapta para kaldımı diye sürüne sürüne yaşarsın yani yaşam kalitesi.

mevhibe inal

Sn. Karatay hiç "afallamadı". Olsa olsa hala İlaç-Gıda Lobbylerine inananlar olduğuna şaşmıştır. İngiliz Hard Talk taklidi programın sunucusu Karatay'ın keskin cevapları karşısında ağlamaklı oldu.

Demagog

Canan karatayi eleştiren doktorların oranı %50 ise, kalan %50 veya 40 ta karşı çıkmıyor, şimdi soruyorum, hangi %50 haklı, ilaç şirketlerinin güdümündekiler mi, insaflı olanlar mı?

Dr yokki.

Hee bi canan hoca biliyor. Bugun doktorum diyenlerin bir cogu ilac sirketlerinin kulu kolesi olmus. Bir cogu feto yoluyla dr olmuslar kasaptan farklari yok. Bitik bitik tıp sektorunde dogru durust dr yok denecek kadar az.

Farabi

Bu konuda bu avrat belkide dogru soyluyor.Sagda solda okuyoruz iste,doktorlar hemmen ilac yaziyor falan.Belkide cok zaman kolestrol icin,seker icin ilac gerekmeden yaziyorlardir.Ilac sirketleri para kazansin diye.Onun icin,her yere gercek,ciddi Muslumandan baskasini gorevli tayin etmesinler,is basina getirmesinler.Helal,haram,kul hakkini bilmeyenler her kotulugu yapar insanlara

  • 1