BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79

Sultan Murat, Gazi Erdoğan…

Hakkaniyet çerçevesi içerisinde tarih okumaları yapabilen kişi zamanın mukayese ve değerlendirmesini de yapabilir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Kolay mı? ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in Başkenti ilan etmesinin karşısına dimdik dikilerek Dünya’yı kendi etrafında buluşturup BM’den ABD’nin isteğine karşı ezici üstünlükle ‘ hayır’ kararı çıkartmak..

Hakkı

İsrail'e hizmetlerinden dolayı Yahudi cesaret ödülü olan Davut Yıldızı ödülü nesine yetmiyor!? Bir BOP eş başkanına gazilik verecek makam İsrail ya da ABD değil midir? Bizimle ne alakası var?

Hakkı

Basın dediğin eleştirel haberler yaparak iktidarın yanlış yapmaması için iktidara ve dolayısıyla da vatandaşa yardımcı olur, goygoyculukla, şakşakçılıkla uçuruma sürüklemez.

Misafir

Hee valla,hatta butun bunlara sebep olan o bop esbaskaniyim diyeninde

Misafir

Sultan murat ve abd ve israilin bop projesinin esbaskani,aaah hoca efendi,hasretinden yandik,doon gel artik deyu inleyen reyiz.dogrusu bu degilmi.

Misafir

İstese Reis Davos'a da giderdi.... Zurih Hava Alanında Polise de VAN minutes çekerdi...Kim Tutuklayacak?........

KAZIM KOCATÜRK

HELAL OLSUN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN YAKIŞIR TÜRK MİLLETİ ADINA ONUR VERİCİ ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Misafir

DAVOS'daki Dünya liderleri ÇAKMA Lider!... Esas Dünya lideri Bizim reisimiz!...

Misafir

zillete halk değil, siz yandaşlar düşmüştünüz.

Misafir

yandaşlık böyle bir şey olsa gerek

Misafir

Savaş zihinde olurmuş, eline silah almasa da zihnen savaşınca gazi olunurmuş, o zaman bilgisayar oyunlarında da verilsin gazilik, hadi buyur, bu memlekette su kaçırılmayan bir müessese bırakmayın aman

Erol Baron

Batı televizyonları Türkiye için iyi şeyler söylemiyor. Kararlı bir ordu tamam, acil olarak TC en caydırıcı silahları envanterine eklerse, batıda tüm çatlak sesler anında durur.

Misafir

DERVİŞ EFENDİ HANGARIN BEKÇİSİ DE SEN MİYDİN.

Misafir

RABİA İSİMLİ YORUMCU 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE TEŞEBBÜS EDEN FETOYU BESLEYEN BÜYÜTEN DESTEKLEYEN BU ÜLKENİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

derviş

rabia hanım efendi.15 temmuz gecesi Erdoğan bir hangarın içine park etmiş bir uçağın içindeydi.F 16 lar falan kovalamadı.

rabia

yazınız mükammeldi tebrik ederim sizi kardeşim devamını dilerim...bizim düşüncelerimizi aynen yansıtmışsınız bunu birde bazıları anlasa çok iyi olurdu. atatürkün gazi olduğunu duyduk, adnan menderesin şehit olduğunu duyduk elhamdülillah 15 temmuzda F.16 ların kovaladığı erdoğanımız nasıl gazi olmaz arkadaşlar ...

Misafir

BUNLARIN YAZILARI TAMAMEN YALAKALIK KOKUYOR.BU YAZARLAR TAKLACI YAZARLAR

Yalakalığa Gerek Yok

Yalakalığın Zirve yaptığı bir anı izliyoruz. Tarih bunları hep kaydediyor. IYI de oluyor.

Misafir

DAVOS'a Gidemedi!............. Tutuklanma KOrkusu mu?

Misafir

Almanya o haberi doğruladı! Flaş Türkiye kararı…... Suriye saldırısında Alman Tankları kullanma sorunu var!…

TÜRK

sayın erdoğandan başkomutan olmaz olamaz,bizim desteğimiz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİnedir,açılım mimarlarına,zamanında terörist başı apo nun fotolarını serbest bırakıp haburdan giriş yapmalarına müsade edenlere değildir,bizler TÜRK MİLLETİYİZ bunları unutan herşeye ne verirsen yutan belli bir kesim değil.

Misafir

sen de sultan muratın harem ağasıydın galiba ağzından neyin nasıl çıktığını söylüyorsun!

Reşat Demircioğlu

Askerin başına çuval geçirildiğinde bir isteğiniz varmıydı?Ergenekon savcısı olduğunda bir isteğiniz oldumu?Çözüm sürecinde bunlara göz yumduğunda bir dileğiniz oldumu? Aklı başına yeni geldi,yaptığı tahribatı kıyamate kadar ödeyemez.Kenardan yalakalık yapmayın,bırakın işini yapsın..........

Misafir

sultan murat, devletin tepesini yargıyı, orduyu, mülkiyeyi, emniyeti fetoculara-tarikatçilere-cemaatçılara teslim etmemişti... bu ufak farkı da görelim... hiç bir zaman kandırılmadı, beni kandırmışlar da demedi...

pusat

ne yeyiğ ne içiyorsunuz birader kafa hep bir milyon geziyorsunuz ! suriyedeki hataları kim yaptı ! Allah sizi ıslah etsin işiniz gücünüz yağlama yıkama vesselam !