BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,59

Süleyman Soylu'ya açık tehdit!

Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de Cumhuriyet tarihinin en başarılı İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu'yu diline dolamış.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
astr

Chp den iyi bir şey çıkmış mı ki... Bu kk gider başkası gelir...

haydar

Dini bütün insan olduklarını iddia edenlerin sürekli şirk koşması ironik bir durum, insanların ölümüne sebep olanları savunmak art niyettir, haşa kendini Allah yerine koyup kimin yaşayıp yaşamacağına karar veriliyor.

Misafir

Kendi Topraklarını bombalayan Savaş Uçağı...

Misafir

Gezi arkadaşım...Geziyı provoke eden zaten Ak Partinin kendisiydi.Zamanın valisi ve emniyet müdürü bu işte baş aktördü.Şimdi ikisi de fetöden alındı al sana en büyük delil.Ha bir de İBB nin Fetöcü başkanı Topbaş ve zabıtaları.

Kolayı var

Yukarıda sorduğun soruların hepsine Kılıçdaroğlu cevap verir.Ama nasıl?Sen gidip Erdoğanı,Başbakanı,Soyluyu,Kurtulmuşu kimi toparlaya bilirsen toparlayıp sizin kanallardan birinde Kılıçdaroğlu ile beraber canlı yayına çıkaracaksın.Seni kırmazlar ne de olsa onların adamısın.Canlı yayında onlar sorar Kılıçdaroğlu cevaplar.Amaaa sonra Kılçdaroğlu sormaya başlarsa kaçmamaları için kapıları camları kapalı tutmalısınız.Bir tanesinin bile cesareti yok Kılıçdaroğlunun karşısına çıkmaya hepsi korkuyor ödleri patlıyor hahahaa..

Misafir

Ya da Allah size Ak Parti gibi bi parti Özışık gibi de yandaş provokatif bi gazeteciye benzer birini nasip etsin demeli.İç işleri bakanı fail ile poz veriyor sen bunu aklamaya çalışıyorsun.

raconcu

süleyman soyluya hala kurtlar vadisinden nasıl teklif gelmedi hayret !!!!!!

Misafir

Emekliler fakirleşti gelir uçurumu arttı Son bir yıl içerisinde Türkiye’nin en zenginlerinin toplam gelirden aldığı pay yüzde 0.7 arttı. Orta gelir grubu emekli, dul ve yetimlerin geliri ise azaldı

Misafir

AKP'nin en Soylusu istifa edecek mi?............... Tutuklananlar arasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekilmiş fotoğrafıyla gündeme gelen Murat Alp'in de olduğu öğrenildi....

rabia

bu yazınızı kılıçdaroğlunun okumasını isterdim belki neler yaptığının farkına varırda kendine gelirdi ama nerdeee...türkiye böyle muhalefet liderine layık olmamalıydı ama oldu bikere 2019 a kadar sabır çekiyoruz ozaman buhar olacaklar vesselam.

Misafir

Yorumlara Bak!... Haberleri oku!___________________ İşte böyle ağzının payını alırsın

Misafir

ayni isim ayni kisilik yoruma ne gerek

Misafir

Türkiye'nin konuştuğu FETÖcü listesini hazırlayan ve FETÖ'den tutuklanan polisin öyküsü İbrahim Selvi, Emniyet camiasında tanınan bir isim. Temmuz'da “FETÖ”cülükten tutuklandı.

çevik1

chp ve kılıçdaroğlu varken düşmana gerek yok

Hakkı SORAN

Süleyman Soylu'nun henüz bir başarısı falan yok. Karakola giderek suç zanlısıyla resim çektirmesi bir skandaldır. Derhal istifa etmeli.

HAKAN

AĞZINA SAĞLIK SÜLEYMAN ÖZIŞIK. DAHA ÇOK YAZILAR YAZIN VE HER YERDE KONUŞUN. ASLINDA TÜRKİYE VE DÜNYADA KONFERANSLAR VERİN . MEMLEKETİN VE ÜMMETİN SİZLERE İHTİYACI VAR.SAYGILARIMLA

Misafir

Gazeteci değil AKP'yi savunma bakanı mübarek. Bir günde eleştiren bir yazı yaz dişimi kıracağım....

Uzman

Helal olsun size sayin OZISIK.

ah be kızcaazım

tuğba koçtepe___Googlea ''Süleyman soylu Erdoğana neler söyledi'' diye yaz gör bak yıllarca ak Parti ve Erdoğana neler saydırmış bir oku.Gör savunduğun Soyluyu.

hasancan

yani diyorsun ne farkımız var abd ve israilden

emir

Yine yağcılık yarışına girmişsin Süleyman.ama boşuna.PKK'nın başaramadığını,ırkçı söylemleri ile taptığın iktidar yapacak unutma.Türk-Kürt kardeştir ha.Nah kardeştir.Bir mezarı bile Kürde çok gören bu zihniyet ile asla dostluk olmaz.Bakanın oraya cenazeye gitti,sanki konsere gitmiş gibi foto çekiyor,olmadı bir de kel kafalı resmi ile imza dağıtsaydı.

Misafir

Süleyman bey memleketini bu kadar düşünüyorsan milli eğitim şurasını bypass edip tek bir insanın hem de öğretim dönemi başlamışken kendi getirdiği teog sistemini eleştirip kaldıracağım demesini, bu belirsizlikten etkilenecek olan milyonlarca veli ve öğrenciyi bi yaz hele, tamam bu ülke bir kişinin 2 dudağı arasında lakin Süleyman bey bu kadar da olur mu sence, birisi bir laf ediyor arkasından hükümet ve onun basını içini doldurmaya çalışıyor, yazık değil mi çocuklarımıza, yeni sistemde ne olacak bunu da bilen yok, şu an c.başkanının yaptığı teog çıkışının içi doldurmaya çalışılıyor, ben şimdi çocuğumu en yakın okula mı vereceğim, meslek lisesine vermek istersem ne yapacağım, ya da fen lisesi Anadolu lisesine göndermek için kazanıncaya kadar 30 ayrı sınava mı sokacağım, vallahi yazıktır günahtır, bir ülkenin geleceği ile bu kadar oynanmaz

Misafir

kalem hükümetin, kafa hükümetin, görünüm yazar kisvesi altında Süleyman Özışık, Türk basınının içler acısı hali ve geldiği son nokta özetle; Süleyman Özışık.

tuğba koçtepe

süleyman soylu gibi bir adamı sizler gibi soysuz ülke düşmanlarına yedirtecek kadar vatan haini olmadık olmayacağız. havlayın durun. süleyman özışık bey sizin de kaleminize yüreğinize sağlık. her zaman bilinçlenmek lazım

Gezi

Gezi'de ülkeyi cehennem topuna çeviren DHKP-C'li teröristleri cumhurbaşkanı masasında ağırlamadı mı? Derdiniz ne diye sormadı mı?