BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.433,75

Süleyman Soylu'nun bilinmeyenleri rahat bırakılırsa...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kimdir sorusunun yanıtını bugün herkes biliyor. Ancak Süleyman Soylu'nun bilinmeyenleri günün portresinde. Gazeteciler.com Yakup Murat'ın kaleminden Süleyman Soylu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Salih yavuz

Arslan gibi ilkeli bir gençti ve aynen devam ediyor, hiç bir zaman eyyamcı olmadı, PKK yı bitirecek başarılarının devamını dilerim.

Abdullah

ne kafa be saf değiştiren siyasetçi olmamalı

güven sorunu var.

Bilinmeyenleri değil bilinenleri yetiyor,bi kere saf değiştiren siyasetçi olmamalı,vede her önüne gelene saydırıp hakaret etmemeli,demekki değişim geçirmiş,bu da iyi olmamış.

Misafir

Şu Makam...Yıllar sonra bir adam gördü , bırakın adam adam gibi işini yapsın..Çok hakiki bri VATAN Evladııdır..SÜLEYMAN..ADI ÜZERİNDE ZATEN...ALLAHIM ÖMRÜNE BEREKET VERSİN...DEVLETİMİZE , MİLLETİMİZE GÜÇ VERSİN...GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ DAİM MUZAFFER EYKLESİN.

derbeder

yine başladılar dini umreyi ezanı sömürmeye çarpılın emi akp liler

Misafir

REFERANDUM ARAFESINDE AMMA´DA REKLAM ‘BENİM İÇİN UMRE’YE GİDİP DUA EDER MİSİN SÜLEYMAN?

ALİ

DİKTATÖRYAL SİSTEM BİLE TERÖRİST SİSTEMDEN İYİDİR.BATININ SİYONİSTLERİN DİNSİZ İMANSIZ VATANSIZ İNSANLIK DÜŞMANI TERÖRİSTLERİNİN TÜRKİYEDEN DEF OLUP GİTMESİ İÇİN YADA GEBERMELERİ İÇİN BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞART EVET EVET EVET

MİSAFİR

CAN ATAKLI BİR ZAMANLAR ÜLKEYİ SOYAN CEM UZAN BEYEFENDİNİN NESİDİ BİLEN VAR MI?

bir basit vatandaş

Süleyman Soylu gibi biri ancak bu kadar şişirilir. Lidere kapu kulu olan biat eden biri hakkında nasıl bu kadar methiyeler düzülebilir hayret? Daha düne kadar AKP ve RT Erdoğan hakkında neler söylediğini hepimiz biliyoruz. Böyle birinin duası kabul edilebilir mi?

Sivasli

Sayin Soylu Icimizdeki Hainlerin temizlenmesi icin en kararli görevini yapan Harika bir Bakanimiz ve gelecegin Reisligine aday bir Vatan evladi Hainler Gelecegin Reisinden korkun.

Türk Milleti

Soylu Bakanımız, yaptıgı icraatlarla soysuzları gerip cıldırtıyor. Vatan evlatları sizinle Bakanım , içi boş tenekeler zaten karsınızda olsun.

perhiz turşu

Ak Partiye yağdı esti gürledi bağırdı çağırdı soluğu Ak Partide aldı.

birçok adam

elbette tek adam olmayacak ama, eğer ölümsüz değilse tabi ki de, tek adam değilse bile birbirine benzeyen pek çok adam art arda başkan olursa tek adamdan daha kötü bir şey olabilir. babadan oğula olmasa da, üvey evlatlara geçen diktatöryal bir sistem düşünülen anladığım kadarıyla...

aci gercekler

suleyman soylu bilinen ve bilinmeyen terafi bir bakandir bakanlik gorevine basladigi gunden beri hic bir bakanlik gorevi yapmadi isi gucu muhalefet partilerine camur atip sayin erdogani baskan yapma isiyle ugrasan bir zavallidir.aksisini izah edecek varsa buyursun.

  • 1