BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

Süleyman Soylu!..

HDP'yi meclise taşıyan, Demirtaş'a özgürlük diyenlerin Bakan Soylu'yu istifaya çağırması Soylu'nun boynuna katılacak şeref madalyasıdır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
SEDAT KALFA

SÜLEYMAN SOYlu ADAM GİBİ ADAM DIR HER DAİM YANINDAYIZ VE DE ÇAPULCULARA Y E D İ R M E Y İ Z

ADALI

Son zamanlarda okuduğum en anlamlı, en açık, birçok mesaj içeren, haklı vurgularla dolu, olumlu yönde en'leri bir hayli zengin bir yazı.

Misafir

Biz teröristi, megri megri diye tempo tutanlarla birlikte gördük, Ellerinde keleş vardı. Pişmanız dedi diye yazdılar, oysa adamlar pişman değiliz demişlerdi. HDP ye gelince, oy oranı %13 ten düşmüş hangi destekten bahsediyorsunuz. Konunun CHP ile ilgisi ne? HDP ittifak dışı bir partidir. İktidar olarak Adamın cumhurbaşkanı adayı olmasını engellemediniz. Seçilince de CHP suçlu.

zmc

yazınızı oldukça beğendim ağzınıza sağlık diyadin bey.

reşit ağa inanç

Şerefli Türk milletine tercüman olan bir yazı; eline koluna gönlüne sağlık. saygılarımla

Sezer ÖCAL

Çözüm sürecini nereye koyalım sayın Osman?

Misafir

dalkavuk bileşik & ad 1. çıkar ve yarar beklediği ya da kendisinden çıkar sağladığı kimselere, makamca, durumca büyüklere karşı saygı ve hayranlık göstererek yaranmak isteyen kimse.şaklaban..........

Misafir

Büyük yazar yine sallamış,,,Ver gazı nasılsa pirim yapıyor.Soyludan 2011 sezonunun kupasınıda al bari BAY osman

gencoglu

döktürmüşsünüz maşallah sayın yazar elinize sağlık duygularımıza tercüman olmuşsunuz

ALİ ERDOĞAN

TEŞEKKÜRLER OSMN BEY. HARİKA BİR YAZI. ASİL VATANPERVER SOYLU YU TEBRİK EDER, SAĞLIK VE BAŞARILAR DİLERİM. KENDİSİ İLE GURUR DUYUYORUM.

Erol Baron

Tarih: 29 Ekim 2004 Yer: Roma AB’nin ilk anayasasının imza töreni.....Avrupa Birliği’nin (AB) ilk anayasası, 25 üye ülkenin liderlerinin katıldığı bir törenle İtalya’nın başkenti Roma’da imzalandı. Türkiye’yi temsilen Roma’ya giden Başbakan RTE ile Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı A.Gül nihai senede imza attılar.....Uzun süren tartışmaların ardından üzerinde uzlaşılan AB Anayasası, törenle resmiyet kazandı.....Liderler, 47 yıl önce AB’nin temellerini atan Roma Anlaşması’nın da imzalandığı tarihi Campidoglio sarayının Orazi Curiazi salonunda, birliği yeni bir döneme taşıması hedeflenen belgeye onay verdiler.....1957’de Avrupa Ekonomik Topluluğu’nun kurulmasında 6 ülke yer almıştı..... 29 Ekim 2004’te atılan bu imza işlemi, Papa X.Innocenzo’nun heykeli altına yerleştirilen bir masada gerçekleştirildi.....Bu imzalar en çok PAPA ve FETÖ'yü memnun etti....28.06.2018 ise,seçim sarhoşu S.Soylu CHP şehit cenazelerine alınmasın dedi....GAF üstüne GAF, HATA üstüne HATA,cehalet başa bela.

  • 1